ArcelorMittal Zenica: Podrška svim ženama u borbi protiv karcinoma dojke

15. po redu “Race for the cure” (“Trka ozdravljenja”) održana je jučer, 25. septembra 2022. u Sarajevu, a pod pokroviteljstvom Think Pink mreže.

Kompanija ArcelorMittal Zenica ima višegodišnju saradnju sa Udruženjem građana “Život” iz Zenice, te je ove godine svojim učešćem pomogla u realizaciji projekta i dala podršku svim ženama u borbi protiv karcinoma dojke.

arcelormittal zenica: podrška svim ženama u borbi protiv karcinoma dojke
arcelormittal zenica: podrška svim ženama u borbi protiv karcinoma dojke

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo ArcelorMittal-u Zenica na podršci povodom Trke ozdravljenja. Pomoć je od iznimnog značaja jer tu učestvuju sva udruženja iz BiH koja okupljaju žene oboljele i liječene od karcinoma dojke.

Podijeljene su majice svim učesnicama “Race for the cure ” iz našeg Udruženja koje je obezbijedila kompanija ArcelorMittal Zenica. Od uplaćene sume izvršena je registracija na stranici našeg tima, a ta prikupljena sredstva su namijenjena za besplane mamografske preglede žena u ruralnim područjima, paketići prve pomoći za novooperisane žene i psihološka podrška oboljelim ženama”, Dijana Jerković, predsjednica UG Život Zenica.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU