ASA OSIGURANJE novi sponzor Nogometnog saveza BiH

Krovna kuća bh. nogometa i poznati bh. osiguravatelj potpisali višegodišnji ugovor o saradnji

U sjedištu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je potpisan vrijedan ugovor kojim ASA Osiguranje postaje oficijelni sponzor NS/FS BiH i bh. reprezentacije.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

asa osiguranje novi sponzor nogometnog saveza bih
asa osiguranje novi sponzor nogometnog saveza bih

ASA Osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće, bosansko-hercegovačko osiguravajuće društvo i da svoj  kvalitet i poslovni uspjeh temelji isključuvo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem 15 godina bilježi dinamičan rast. Poslovni model ASA Osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.

“Zahvaljujem g. Hodžiću i cijelom timu ASA Osigurnja na povjerenju. Stručnost, iskustvo i tržišni uspjeh domaćeg osiguravajućeg društva čine ASA Osiguranje našim prirodnim partnerom. Saradnja koju realizujemo sa ovom renomiranom osiguravajućom kućom podrazumjeva i osiguranje sportskih susreta, sudionika, objekata kao i zadovoljavanje svih potreba za uslugama osiguranja koje mi kao krovna kuća bh. nogometa imamo jasno definisane internim pravilnikom ali i strogim  UEFA i FIFA procedurama. Jako mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja sportskih vrijednosti u interesu bh. nogometa i šire javnosti”, izjavio je generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

“Zahvaljujem se  predstavnicima saveza na angažmanu pri dogovaranju ove saradnje. ASA Osiguranje već dugi niz godina kroz različite modele podrške ulaže u sport naše države, a saradnja s Nogometnim savezom BiH je vrhunac naših težnji da budemo strateški partneri krovnim savezima bh. sporta te želji da doprinesemo kvaliteti igre i dobrim rezultatima koje svi očekujemno od naših reprezentativnih selekcija, ne samo zbog globalne popularnosti nogometa kao sporta, nego i zbog svega onog što bh. nogometna reprezentacija predstavlja za sve nas. Smatramo da se vrijednosti koje dijelimo u ASA Osiguranju kao što su timska igra, strast, izvrsnost, zalaganje te međusobna podrška savršeno poklapaju s vrijednostima NS/FS Bosne i Hercegovine. Vjerujem da su pred nama  dobre utakmice. Za ASA Osiguranje tržišne a za našu reprezentaciju sportske. Siguran sam da će i ASA Osiguranje i Nogometni savez iz ovih susreta izaći kao pobjednici” izjavio je predsjednik uprave i direktor društva ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU