Astrologija otkriva: Bijeli mjesec u Blizancima donosi važne događaje za ova tri znaka

Bijeli mjesec je u znaku Blizanaca od danas, 14.juna pa sve do polovine januara sljedeće godine. Za ove znakove imamo vrlo važne vijesti.

VODOLIJA

Ovaj period donosi potrebu za donošenjem važnih odluka. Postoji velika vjerovatnoća da ćete vidjeti pravo lice nekoga do koga vam je stalo, ali nije iskren. Ako shvatite da ta osoba nije vrijedna vaše ljubavi, važno je krenuti dalje s vlastitim srcem. Ovaj period je vaš sretan period, gdje ćete naučiti mnogo i možda poželjeti promjene u životu.

Bijeli mjesec će donijeti mnoge promjene ako ste već u vezi, te je važno razmisliti o željama za budućnost. Može doći do prosidbe, stoga je ključno znati šta vam je zaista potrebno u životu.

BLIZANCI

Bijeli mjesec je u vašem znaku. Dolaze dani promjena i ostvarenja nekih želja. Ako ste u vezi, možete očekivati pokazivanje ljubavi od voljene osobe. Budite iskreni i ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Ako ste slobodni, možete očekivati susret koji bi mogao biti ljubav na prvi pogled. Ovo razdoblje može napuniti vaše želje.

STRIJELAC

Bijeli mjesec u Blizancima će ostvariti jednu veliku želju. Postoji neko ko vas voli i spreman je boriti se za vas. Ovo je period napretka na polju karijere te unapređenja. Ne sumnjajte u sebe i budite spremni za nagradu za svoj trud. Ostvarenje jedne velike želje je na putu te može poboljšati život iznenada.

BONUS VIDEO:

Post ASTROLOGIJA OTKRIVA Bijeli mjesec u Blizancima donosi bitne stvari za ova tri znaka appeared first on Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU