ASTROLOGIJA OTKRIVA Retrogradni Merkur je najbolje vrijeme za promjene, a ova tri znaka će zablistati

Uprkos činjenici da se retrogradni Merkur smatra znakom neuspjeha i povratkom bivših ljubavi, ponekad može blagotvorno da utiče na određene znake. Prema prognozama astrologa, postoje tri znaka horoskopa koja mogu da imaju korist do 24. aprila 2024. godine. Riječ je o Lavu, Strijelcu i Raku!

RAK

Retrogradni Merkur je prilika da preispitate svoje ciljeve, kao i da razgovarate sa nadređenima i postignete unapređenje. Vjerovatno je da će april 2024. godine biti efikasan i uspješan za vas! Na primjer, možete da dobijete brojne pogodnosti ili status o kojem ste dugo sanjali. Recimo, ako se dugo bavite sportom, sada možete da postanete trener i prilično uspješno razvijete lični projekat za podučavanje neke profesije. Pored toga, ljudi iz prošlosti mogu da stupe u kontakt sa vama kako bi vam pomogli da ostvarite svoje ciljeve. Ne ignorišite pozive za sastanak! Jedna osoba može da vam pomogne da riješite ozbiljan problem.

LAV

Retrogradni Merkur će se odraziti na polje koje upravlja razvojem, ličnim vrijednostima i uvjerenjima. Možda će vam se vratiti osoba iz prošlosti koja će vam pomoći da steknete dublje razumijevanje onoga što definiše vašu svrhu u životu – koja su vaša moralna načela, vjerovanja i šta vas pokreće. Postoji velika šansa da se vratite na obuku koju ste nekada pohađali ili da imate sastanak sa prijateljima sa kojima ste prekinuli kontakt. Ono što je posebno zanimljivo, to je da vaše ideje iz prethodnog perioda mogu da budu nagrađene tokom trajanja retrogradnog Merkura. Dobar period za putovanje na mjesta na kojima ste ranije bili.

STRIJELAC

Retrogradni Merkur biće u vašem ljubavnom polju, tako da ćete se sigurno povezati sa onima koji vam pomažu da shvatite šta je sreća za vas tokom cijelog mjeseca. To može da vas dovede do toga da želite da imate dijete i da razgovarate sa svojim partnerom o tome. Postoji mogućnost i da će se vaša bivša ljubav vratiti u vaš život, karmički, kako bi završila sve ono što je započeto. Inače, cijeli april 2024. godine je idealno vrijeme da se vratite treninzima i pridružite ljudima koji vode aktivan način života. Mnogim Strelčevima koji razvijaju svoj posao, retrogradni Merkur će donijeti stare klijente i priliku da svoj projekat učine boljim i poznatijim, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

ASTROLOGIJA OTKRIVA Retrogradni Merkur je najbolje vrijeme za promjene, a ova tri znaka će zablistati appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU