ASTROLOZI TVRDE: Ovo je najvažniji dan u novembru

Strpljenje i ležernost, uz razumno održavanje osjećaja odgovornosti, mogli bi se isplatiti ovog mjeseca, kažu astrolozi, i ističu da je 13. novembar veoma važan.

Naime, vjeruje se da poslije 13. novembra imamo šansu za novi početak na svim poljima i da je mudrije ostaviti svaku važnu odluku, potpisivanje ugovora, bitne razgovore i velike promjene za period poslije ovog datuma.

Trineasti dan novembra nas, takođe, usmjerava ka našim emocionalnim dubinama kada mlad mjesec ulazi u znak Škorpije.

To će nam dati priliku da zaista uronimo u ono što je važno u životu, pa očekujte da će se strasti uzburkati. Mlad mjesec u Škorpiji uvijek nas tjera da idemo srcem, a ne glavom, pa ni ovaj neće biti izuzetak.

Mjesec će, uz to, činiti moćnu opoziciju inovativnom Uranu, pa je vrijeme da prihvatite neuobičajene perspektive i izađete iz svoje zone komfora, a sve će pojačati intenzivni Mars, koji će takođe biti u Škorpiji.

Ako ostanete fleksibilni i otvoreni za promjene, to će vam pomoći da spriječite izlive bijesa, koji bi mogli da se dogode ako budete zatečeni nespremni.

Posebno se očekuje da će Škorpije osjetiti velike promjene s mladim mjesecom u njihovom znaku jer će se u istom polju Zodijaka naći i njihova planeta Mars.

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka astrolozi predviđaju dosta iznenađenja i, čak, šokova.

Ipak, ako uzmete stvar u svoje ruke i vi budete taj koji pokreće promjene i mijenja obrasce, ne samo što ćete izbjeći stres već možete da dobijete mnogo.

Pred škorpijama je konačni osjećaj kontrole i slobode, a kad god mogu treba da naprave distancu i dozvole svemu što ih remeti i koči da nestane iz njihovog života.

BONUS VIDEO:

ASTROLOZI TVRDE: Ovo je najvažniji dan u novembru appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU