Barca poslala zvaničnu ponudu, Inter odbio! Nedovoljno čak 70 miliona eura + dvojica igrača

Barcelona je krenula u realizaciju svog plana prema kojem bi kupila Lautara Martineza, no prvi pokušaj je bio neuspješan.

Novinar Gazzette dello Sport Nicolo Schira donosi u posljednje vrijeme dosta jakih informacija, a za onu o ponudi Barcelone za Lautara, a koju je Inter odbio, tvrdi da je “zvanična” i izuzetno pouzdana.

Katalonci su navodno Interu ponudili Nelsona Semeda, Artura Vidala i 70 miliona eura, ali iz Milana je stigao odgovor – NE.

Pregovori će se vjerovatno nastaviti, ali Inter za sada ne prihvata cijeli paket i radije bi nekog drugog igrača osim Semeda, pa će Barcelona morati da pronađe “idealnu formulu” i da pošalje ponudu koju Inter neće moći odbiti.

Inter bi navodno radije da Barca da 111 miliona eura koliko iznosi otkupna klauzula, no zbog trenutne krize Katalonci na druge načine i sa manje novca žele dovoditi igrače. Uostalom, Miralema Pjanića pokušavaju dovesti iz Juventusa uz pomoć Arthura Mela…

Što se Lautara tiče, on je prihvatio uslove Barcelone koja mu nudi ugovor na pet godina i 10 miliona eura po sezoni. Sportsport

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU