BBI banka uz FK Velež i u 2020. godini

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo potpisala je ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom „Velež” čime se ranije uspostavljena saradnja nastavlja i u 2020. godini.

„Radujemo se nastavku saradnje sa BBI bankom. Ova podrška dolazi u pravom trenutku. Naime, ulaskom u BH Telecom Premijer ligu BiH ispunili smo prvi sportski cilj, ali pred nama su novi ciljevi, a tu je svakako i nastavak infrastrukturnih radova na stadionu „Rođeni“. Nadamo se novim, zajedničkim pobjedama sa BBI bankom”, izjavio je Džemil Šoše, direktor Fudbalskog kluba Velež.

„BBI banka nastoji da na različite načine daje doprinos društvu i zajednici u kojoj poslujemo. Opredjeljeni smo razvoju BiH putem investiranja u privredu, pomoći u obrazovanju i edukaciji mladih putem stipendiranja, te pružanju podrške razvoju sporta u cijeloj državi. Radujemo se nastavku saradnje sa sportkim kolektivom FK Velež iz Mostara“, – kazao je povodom produženja saradnje Amer Bukvić, Predsjednik Uprave Bosna Bank International d.d.

Pored podrške sportskim kolektivima BBI banka u okviru društveno-odgovornog poslovanja od 2010. godine organizira i međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum (SBF) kako bi privrednicima iz BiH i regiona otvorila vrata za saradnju sa tržištima u svijetu, a od 2018. g. BBI banka organizuje i međunarodni sajam Sarajevo Halal Fair (SHF) s ciljem otvaranja novih tržišta i podsticanja izvoza domaćih kompanija.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je osnovana 2000. godine i danas je jedna od najbrže rastućih banaka u BiH, koja u više od 35 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. U Hercegovini BBI je prisutna sa poslovnim jedinicama u Mostaru, Konjicu i Stocu, a sva pravna i fizička lica više detalja o ponudi BBI mogu dobiti na web stranici https://bbi.ba ili na besplatni info telefon 0800 200 20.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU