BBI ponuda finansiranja koja se ne odbija

BBI banka je ovog proljeća pripremila akcijsku ponudu finansiranja: “Ponuda koja se ne odbija” uz fiksnu ili promjenjivu profitnu maržu već od 1,95% (EPM 2,63%)!  Sa BBI bankom ispunite sve vaše finansijske potrebe uz “Ponudu koja se ne odbija” i nikada niže stope finansiranja. 

U okviru ove promotivne akcije građanima su na raspolaganju brojne pogodnosti: kao što je besplatno korištenje prekoračenja po tekućem računu u iznosu do čak 2.000 KM uz aktivaciju jednog od BBI paketa, te dodatna sredstva raspoloživa na tekućem računu namijenjena za kupovinu na rate.

“Dom iz snova ne mora uvijek ostati u snovima. Želimo građanima BiH omogućiti da svoj dom iz snova učine stvarnim putem kupovine ili izgradnje stana ili kuće po nikad nižim stopama finansiranja. Prava je prilika da iskoristite ovu mogućnost i podignete sredstva za sve vaše potrebe po do sada najnižim profitnim maržama. U okviru ove proljetne akcije mislili smo i na druge finansijske potrebe naših klijenata te su našim sugrađanima, osim stambenih, dostupne i druge vrste finansiranja. Osim toga svi vlasnici tekućeg računa u BBI banci svaku kupovinu mogu podijeliti na rate bez obzira kod kojeg trgovca kupuju”, kažu u BBI banci.

Kao što su klijenti BBI banke već navikli, način apliciranja je veoma jednostavan. Finansiranje je moguće ugovoriti online iz udobnosti doma ili druge omiljene lokacije putem direktnog linka ili dolaskom u bilo koju poslovnicu BBI banke na jednoj od 37 lokacija širom BiH.

Posebno napominjemo da sve klijente koji apliciraju online BBI banka oslobađa naknade za obradu zahtjeva za finansiranje.

Dodatne informacije građani mogu dobiti putembesplatnog info-broja: 080 020 020 ili e-maila: info@bbi.ba.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU