BCC Tuzla slavi svoj šesti rođendan uz veliku zabavu za sve posjetioce

“Pokloni, muzika i ples za rođendanski urnebes Bingo City Centra Tuzla

Bingo City Centar Tuzla, moderan i jedinstven trgovački centar koji je ujedno i najveći šoping centar u ovom dijelu Bosne i Hercegovine u novembru obilježava svoj šesti rođendan. Iz BCC Tuzla su se i ove godine potrudili da kreiraju poseban ugođaj za svoje posjetitelje i naprave proslavu koja će se pamtiti.

Svojim posjetiteljima i građanima Tuzle, BCC Tuzla poklanja koncert jedne od najpopularnijih imena muzičke scene koju vole sve generacije, a riječ je o Nataši Bekvalac. Koncert će se održati 11. novembra s početkom u 20 sati.

Odličan provod, zabava, vrijedne nagrade i nevjerovatni popusti očekuju sve posjetioce za vrijeme rođendanskog vikenda koji traje od 11. do 13. novembra.

Mališani će posebno uživati jer će se za njih pobrinuti zabavni animatori, maskote, balon majstori i face painting umjetnici.

Rođendansko slavlje će obilježiti pokloni i mnogobrojne nagrade u sklopu nagradne igre koju će pripremiti BCC Tuzla. Nagradna igra je namijenjena svim kupcima koji u Bingo City Centar Tuzla ostvare kupovinu u iznosu većem od 50 KM u periodu od 1. do 11. novembra u bilo kojoj Bingo City Centar Tuzla trgovini. Potrebno je na poleđini računa ispisati čitko sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad i broj telefona

Pridruži se proslavi i čeka te rođendanski urnebes, popusti i nagrade!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU