Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić otvorio Hotel President u Čapljini – TNTPortal

Nekadašnji nogometaš i bivši reprezentativni napadač reprezentacije Hrvatske, Nikica Jelavić, nedavno je obznanio kraj igračke karijere, ali nije ostao “ležati” i uživati blagodati teško zarađenog novca već je iz kopački prešao na “bauštelu”.  Naime, Jelavić je u svom zavičaju, u Čapljini, otvorio vrlo luksuzni hotel zajedno sa partnerom, priznatim čapljinskim gospodarstvenikom, Goranom Šuškom. Na ulasku u Čapljinu, a pored magistralnog puta, M 6 smješteno je ovo prestižno hotelsko zdanje, vrlo uočljivog i jedinstvenog izgleda. Moramo istaknuti da je hotel na mjestu koje je u blizini Hrvatske i Jadranskog mora, tako da mu ta činjenica daje dodatnu vrijednost.

Po našim spoznajama, President, ima na raspolaganju 70 spavaćih mjesta, u 21 sobi i 2 apartmana. Uz hotel je prostrano parkiralište, za dvjestotinjak auta, a hotelski sadržaji su uistinu impresivni. U samom hotelu moguće je zadovoljiti najprobirljivije goste jer se tu nudi uživanje i opuštanje u hotelskom restoranu i cafe baru, kao i u bazenu na krovu hotela te spa tretmanima. U Presidentu je moguće organizirati sve vrste svečanosti, za čak 600 osoba, počevsi od svadbi, svih vrsta slavlja do svih vrsta sastanaka i seminara.

Po našim vijestima i pričama koje smo čuli od onih koji su već bili u posjeti hoteli zaključujemo i sami da je President, trenutačno, najluksuzniji i najprestižniji hotel u Hercegovini.

Kontaktirali smo i samog Jelavića:

-Drago mi je da je ispalo sve kako smo zamislili i željeli moj partner, Goran Šušak i ja. Međutim, ovo je takva vrsta biznisa da će se morati stalno biti angažiran i budan da bi svi gosti dolazili i odlazili sa osmijehom na licu. Tome moramo i hoćemo teziti!  Osobno, drago mi je da sam mogao investirati u svom rodnom kraju, da možemo otvoriti tridesetak novih radnih mjesta, na neki način u duši sam osjećao obvezu prema kraju iz kojeg sam krenuo u svijet nogometa.

 

Želimo uspjeh i Čestitamo Jelavicu na još jednom vrhunskom pogotku i fair play odluci, nije zaboravio korijenje!

Jure Burić i Ramski Vjesnik

Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU