Bosanac nožem nasrnuo na kćerku, oboje završili u bolnici – TNTportal.ba

Policija je u subotu u 6.15 zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo kojim je upravljao sada već bivši ministar odbrane Hrvatske, Mario Banožić.

Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, utvrđeno je kako je Banožić s osobnim vozilom vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje, pretjecao teretno vozilo koje se ispred njega kretalo u istom smjeru, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Uslijed toga je došlo do udara prednjeg dijela njegova vozila u prednji dio kombi vozila pulskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak, izvijestila je policija.

Uslijed zadobivenih ozljeda 40-godišnji vozač je preminuo na mjestu događaja, dok su Banožića djelatnici hitne medicinske pomoći prevezli u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima te potom u Klinički bolnički centar Osijek na daljnje liječenje.Po nalogu zamjenice Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru”, priopćili su.

Od Banožića su izuzeti nesporni uzorci krvi i urina radi analize.

Zbog sumnje da je kršenjem prometnih propisa izazvao prometnu nesreću, protiv Banožića će Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru biti podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

“Tijekom obavljanja očevida prometne nesreće, u vremenu od 8.15 do 16.26 sati, za promet je bila zatvorena dionica državne ceste DC-55 (Vinkovci-Županja)”, dodali su iz policije.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU