16 C
Sarajevo
Četvrtak, 18 kolovoza, 2022

Hifa Oil i francuski Total predstavili novi brend ISOMAX

Hifa Oil vodeći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, danas je na Konferenciji za medije upriličenoj u sarajevskom Hotelu Hills i zvanično predstavila svoj novi brend ISOMAX. Radi se o novom gorivu vrhunskog kvaliteta kojeg je razvila i patentirala Hifa Oil u saradnji sa francuskim Totalom.

«ISOMAX je kruna našeg sedamnaestogodišnjeg rada i pečat kvaliteta. U saradnji sa francuskom naftnom kompanijom Totalrazvili smo gorivo vrhunske kvalitete i visokih performansi koje će, siguran sam, postati sinonim za kvalitet u Bosni i Hercegovini, ali i regiji. Također, želim istaći da iza ovog brenda ne stoji samo ime, već višedecenijsko iskustvo i tim ljudi koji pomjera granice», riječi su Kenana Ahmetlića izvršnog direktora i člana Uprave Hifa Oil.

Gergely Cseke, sales area manager francuske kompanije Total za Central-Eastern Europe&CIS, je pohvalio odličnu saradnju sa Hifa Oil, istakavši izuzetne prednosti novog brenda. On je kazao da je uvjeren u uspjeh ISOMAX-a te kako se nada da će poslovni obim dvije kompanije u budućnosti još više rasti.

Na Konferenciji za medije, obratili su se i Sumeja Ahmetlić direktorica marketinga u Hifa Oil Grupaciji, te Venan Hadžiselimović izvršni direktor Hifa Oil. Prisustvovali su i akteri nove promotivne kampanje, poznati glumci iz regije, Slavko Sobin iz Hrvatske, Dušan Kovačević iz Crne Gore, Bojan Dimitrijević iz Srbije, iAleksandar Seksan iz Bosne i Hercegovine.

  Najveći Bingo u Sarajevu otvara se 11. septembra

U prisustvu mnogobrojnih novinarskih ekipa, zvanično su predstavljeniTV spotovinove promotivne kampanje brenda ISOMAX, u produkciji sarajevske agencije Gotiva.
ISOMAX je brend aditiviranog goriva kojeg je razvila i patentirala Hifa Oil u saradnji sa francuskim Totalom. ISOMAX predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima EURO 6 motora. Novi brendje razvijen tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima kao što su velike hladnoće. U okviru brenda ISOMAX natržištesuplasiranaiulja, mazivaza automobile, kaoilinija auto – kozmetike.

ISOMAX se proizvodi u Francuskoj i bit će distribuiran kako na domaćem tržištu, tako i u zemljama regije.Za Hifa Oil ovo predstavlja veliki iskorak, jer paralelno sa razvojem maloprodaje radimo i na razvoju kvaliteta.Kvalitet i sigurnost po kojoj smo prepoznatljivi u veleprodaji, želimo zadržati i u maloprodaji, navodi se u saopćenju za medije kompanije Hifa Oil.

Energija koja pokreće!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
ANKETA
Da li izlazite na izbore u BiH?
DRUGI UPRAVO ČITAJU