BRAVO ZA CLUB LABEL: Za 7 dana prikupljeno blizu 60.000 KM za liječenje Damira Smajića

Vahdet Smajić, vlasnik diskoteke “Label” u Vitezu, još jednom je pokazao da itekako ima sluha za sve one koji se nadu pred životnim izazovom pa je tako organizirao humanitarni koncert za liječenje Damira Smajića iz Viteza, kojem je hitno potrebna transplatacija bubrega.

Podatak da je za samo 7 dana, od uplata i koncerta, prikupljeno 58.330 KM oduševio je javnost, kao i brojne prisutne goste koji su sinoć prisustvovali humanitarnom koncertu u “Labelu”.Naravno, velika zahvalnost i zasluge pripadaju i sudionicima koncerta i to Denialu Skenderu, Emelinu Fetića, Nihadu Fetiću Hakali i Velidu Handžiću koji su se odazvali i podržali ovaj humanitarni projekat.Treba istaći kako ovo nije prvi put da Smajić pokazuje svoju humanost, budući da je u njegovom dosadašnjem radi zabilježeno mnoštvo ovakvih akcija.

Uvijek nastojim da učinim sve ono što je do mene da pomognem ljude koji se nađu u ovakvoj situaciji. Nažalost, danas su takva iskušenja sve češća i nikada ne znamo tko je sljedeći. Oduvijek smo podržavali ovakve akcije i organizirali humanitarne akcije. Sva zarada od ulaznica, prodaje pića i nargila usmjerena je za liječenje Damira Smajića. Moram priznati kako nije zanemarljiv prikupljeni iznos; blizu 60.000 KM, tako da smo svi zajednički ponosni na ovu itekako uspješnu akciju poručio je Vahdet Smajić za “072info”.

Posebno ističe i činjenicu kako su zaposleni u diskoteci, također, radili besplatno odnosno odrekli se svojih dnevnica u humanitarne svrhe.Podsjećanja radi, Vahdet Smajić je i ranije organizirao akcije, a samo jedna u nizu je bila i ona prije godinu dana za trogodišnju djevojčicu iz Viteza kada je skupljeno 90.000 KM.

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU