BRAVOOO: Veliki uspjeh stolnotenisačica STK “Vitez”

Proteklog vikenda članice STK “Vitez” Vitez, Iman Mehić i Ajna Zlotrg su nastupile na međunarodnom Gewo turniru u Novom Sadu, koje je jedno od najjačih natjecanja u zemljama okruženja.

Iman Mehić je u ekipnoj konkurenciji u kategoriji mini kadetkinja nastupila sa Zarom Zlotrg iz Zenice, kao predstavnice Bosne i Hercegovine su ostvarile vrhunski rezultat osvojivši 3. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.

Ajna Zlotrg je nastupila u ekipi sa Eminom Cerić iz Sarajeva u juniorskoj konkurenciji i osvojila veoma dobro 3. mjesto. Kada se uzme u obzir da je bilo oko 900 igrača iz svih zemalja u regionu,

ovo su vrhunski rezultati mladih stolnotenisačica iz Viteza.

U pojedinačnoj konkurenciji Iman je grupu završila na prvom mjestu svladavši tri igračice iz Srbije, s maksimalnih 3:0, bez izgubljenog seta i time se plasirala među 32 najbolje.U igri za 16 najboljih lako je svladala i Teodoru Đukanović iz Lešnice. Drama je počela u igri za 8 najboljih, gdje je Iman odličnom igrom došla do vodstva od 2:0 da bi se protivnica vratila u igru i uz malo sreće slavila s 3:2 u vrlo neizvjesnom meču i time Iman ostavila bez borbe za medalju.

Iman Mehić : Sara Namestovski 2:3 (11-06, 11:04, 10:12, 07:11, 10:12).

Ovo je jedno veliko iskustvo za Iman koja je na ovom turniru imala skor od 7 pobjeda i samo 1 poraz, što je veliki uspjeh za klub, općinu Vitez, ali i Bosnu i Hercegovinu.

Sličan put u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji juniorki je imala i Ajna. U grupnoj fazi lako su svladane protivnice i grupu završava na prvom mjestu. Slobodna u kolu za 32 najbolje,

a u borbi za 16 najboljih svladana je djevojčica iz Negotina, Neda Gerginović (08-11 11-04 11-08 11-03). U borbi za 8 najboljih Ajna se sastaje sa igračicom iz BiH Anom Sladoje i u napetom meču gubi u osmini finala.

Ajna Zlotrg : Ana Sladoje (12-10 06:11 08-11 11:05 08-11).

„Vrijedi naglasiti kako je u junorskoj kategoriji konkurencija bila na visokom nivou i bio je potreban fokus tijekom čitavog turnira koji je igran 3 dana. Ponosni na naše curice idemo dalje sa treninzima i nastavkom ove sezone“, istaknuli su iz STK „Vitez“.

Objava BRAVOOO: Veliki uspjeh stolnotenisačica STK “Vitez” pojavila se prvi puta na Vitez.info.

IZVOR: www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU