Budi dio 11. Volonterskog tima Međunarodnog festivala umjetnosti mladih KALEIDOSKOP

11. Međunarodni festival umjetnosti mladih Kaleidoskop održaće se u Tuzli, od 23. do 28. jula 2019. godine.

Ove godine očekuje nas program bogat različitim aktivnostima koje će okupiti lokalne i međunarodne umjetnice i umjetnike u namjeri da prezentuju svoj rad i doprinesu razvoju kulture u našem gradu. Zato nam je potrebna pomoć Volonterskog tima!

Da bi postao/la volonter/volonterka ovogodišnjeg Kaleidoskopa treba da imaš od 18 do 30 godina,  i na e-mail volonter@kaleidoskop.ba pošalješ slijedeće podatke:

1. Lični podaci:

a) Ime i prezime

b) Datum rođenja

c) Trenutno mjesto prebivališta

d) Broj telefona

2. Odgovor na pitanja:

a) Govoriš li strani/e jezik/e i koji/e?

b) Imaš li trenutna/prethodnih iskustava u volontiranju i na kojim aktivnostima? (naznači i ukoliko si volontirao/la na nekom od prošlogodišnjih Kaleidoskop festivala)

c) Baviš li se umjetnošću i kojom ili (ukoliko ne) koji te vid umjetnosti zanima?

d) Na kojim aktivnostima festivala Kaleidoskop bi volontirao/la?

e) Šta te motivira da se prijaviš na poziv za volontiranje na Kaleidoskopu?

Volonterski tim angažovan je i na promotivnim aktivnostima i pored obaveznog prisustva na festivalu, volonterke i volonteri trebaju biti dostupni/e u predfestivalskim danima.

Organizator nije u mogućnosti pokriti troškove smještaja i prijevoza za moguće volonterke i volontere koje/i nisu iz Tuzle.

Poziv za prijavu za volontiranje otvoren je do 10. jula 2019. godine (23:59), nakon čega ćeš biti obavješten/a o tvom angažmanu. Broj angažmana je ograničen u skladu sa potrebama Festivala. Sva dodatna pitanja možete uputiti na email: volonter@kaleidoskop.ba, uz prijavu za volontiranje.

Volontiranje na Kaleidoskopu ti omogućava sticanje novih vještina i organizacionih sposobnosti, saradnju sa umjetnicima i umjetnicama, ali i odličnu zabavu i druženja kojih ćeš se uvijek rado sjećati.

Pridruži nam se u ovogodišnjoj avanturi, budi dio 11. Volonterskog tima Kaleidoskopa!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU