Bugojno: Dan sahrane stradalih u strujnom udaru bit će Dan žalosti

Dvije osobe smrtno su stradale sinoć uslijed strujnog udara koji se dogodio prilikom zamjena sijalica na javnoj rasvjeti u mjestu Udurlije pored Bugojna.

”Do nesreće je došlo oko 18 sati, uslijed pokušaja mijenjanja lampi na stubu javne rasvjete. Jedan od poginulih je policajac MUP-a SBK”, priopćili su iz Operativnog centra MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Još dvije osobe zadobile su tjelesne ozlijede i prevezene su u bolnicu u Bugojnu.

Usljed strujnog udara smrtno su stradali Nikica Radić i Pero Brzica, dok su ozlijede zadobili J.Š. (1963.) i Z.D.(1972.). Tragedija se dogodila tijekom manifestacije ”Udurlijada”.

Mjesto tragedije posjetio je i načelnik Hasan Ajkunić koji je izrazio žalost zbog ovog tragičnog događaja. ”Svi smo potreseni smrću dvojice Bugojanaca i gubitak je ovo za cijeli grad. Dva prekrasna čovjeka su nestala, nesreća, tragedija. Obiteljima stradalih izražavam najdublje saučešće u svoje, ali i u ime sugrađana, a ozlijeđenima želim što brži oporavak, da se ovo nikad više ne dogodi. Dan sahrane stradalih bit će i Dan žalosti u Bugojnu”, kazao je načelnik Općine Bugojno Hasan Ajkunić, javlja portal Bug.

drukciji.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU