BUSOVAČA: U subotu 26. dječji festival MAK – Mali akordi

Dragi naši, s radošću vas pozivamo na 26. dječji festival MAK, koji će se održati u subotu, 13. travnja 2024. u 19 sati u sportskoj dvorani u Busovači, najavljuje Organizacijski odbor MAK 2024.

Najavljujemo simpatične nastupe 13 odličnih malih izvođača koji nestrpljivo čekaju pokazati vam što su pripremali posljednja 2 mjeseca. Sve njih uživo će pratiti naš već dobro poznati bend Innuendo, pod čvrstom palicom prof. Ivana Andrijaševića.

Vokalnu potporu pružit će naši bek vokali, Matea Plavčić, Gabrijela Vuleta, Patricia Ćosić i Irena Čavara.

Dječji festival MAK manifestacija je s najdužom tradicijom u našoj županiji, i ove godine proslavljamo 30 godina od održavanja prvog festivala.

U revijalnom dijelu festivala uživat ćete u nastupima naših “Ivančica i prijatelja”, zatim dječjeg zbora “Maleni”, pod vodstvom prof.Magdalene Marić. Neizostavne su i naše mažoretkinje, koje vodi Dragana Bohutinski, te najmlađi folklorni sastav HKD-a Napredak Busovača, koji su pripremile Katarina Livaja i Nikolina Smoljo. Voditeljica programa je Vanja Džambas.

I ovogodišnji MAK je u organizaciji HKD-a Napredak, podružnica Busovača, a generalni sponzor je Šakić d.o.o. Pokrovitelji festivala su: Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa, Ministarstvo financija naše županije, OO HDZ-a BIH Busovača, te Općina Busovača.

S nestrpljenjem očekujemo ovaj veliki događaj te vas od srca pozivamo da podijelite s nama tu radost.

Ulaz je BESPLATAN!

Dođite i uživajmo u dječjoj pjesmi i radujmo se zajedno!

IZVOR: www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU