Čega se sve oženjeni muškarci odriču zbog ljubavnica?

Nažalost, u današnje vrijeme sve je normalnije da oženjeni muškarci imaju ljubavnice s kojima često provode i više vremena nego s vlastitom suprugom i djecom.

Stoga je zanimljivo istražiti čega bi se oni sve odrekli samo da bi što više vremena proveli sa “drugom ženom”.

Novo istraživanje koje je na sprovela nternet stranica za spajanje parova IllicitEncounters.com, obuhvatilo je 900 muškaraca. Podaci pokazuju da bi se većina muškaraca odrekla nekih svojih omiljenih hobija ili novca kako bi mogli da budu s ljubavnicom.

Na primjer, 16 posto muškaraca koji imaju (ili su imali) ljubavnicu radije ne bi kupili novi auto, 15 posto njih radije bi odložili planirano uređenje doma (svog, u kojem žive sa suprugom i/ili djecom), a isto tako 15 posto nevjernih muškaraca bi lagano žrtvovali već plaćene karte za fudbalske ili neke druge utakmice.

Osim toga, 11 posto njih bi zbog ljubavnice odustalo od članstva u teretani, 10 posto bi odložilo kupovinu novog mobilnog telefona, a 6 posto njih bi žrtvovalo i godišnji odmor samo da ne bi prestali da se viđaju sa ljubavnicom.

Još gore zvuči podatak da bi četvrtina ispitanih muškaraca uštedjeli novac tako što bi prestali da odlaze na večere sa suprugom, samo kako bi negdje mogli da odu sa ljubavnicom.

fokus.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU