ČESTA SU TEMA U NAŠEM NOGOMETU: Preko 30 sudaca ima FIFA licencu za 2024.!

Super liga Srbije u nogometu odlazi na zimsku pauzu koja će trajati do veljače.

Partizan je pobjedom nad Crvenom zvezdom potvrdio lidersku poziciju nakon odlaska na odmor.

Tijekom sezone često je dolazilo do prepucavanja oko delegiranja sudaca za utakmice, a momčadi su se često žalile na kontroverzne odluke priopćenjima.

Portal Sportklub prenosi da će sljedeće godine 36 srpskih sudija imati oznaku FIFA, tj. da bi mogao suditi međunarodne dvoboje. Kako su naveli, najviše u povijesti.

Od dama to će biti Milica Milovanović, Jelena Cvetković, Jelena Međedović i Marina Živković u VAR sobi. Na listi arbitara sada su Lazar Lukić te Momčilo Marković, Aleksandar Živković i Milan Mitić. Odabrani su i suci za mali nogomet.

Šest srpskih sudaca bit će suci FIFA-e, a 10 pomoćnika prema prijedlogu Sudačke komisije FSS-a, piše Sportklub. Na A listi su Srđan Jovanović, Nenad Minaković koji je sudio nedavni derbi, Novak Simović, Miloš Milanović, Pavle Ilić i Danilo Nikolić. Nalaze se na B listi Uroš Stojković, Milan Mihajlović, Nikola Đorović, Miloš Simović, Bojan Banović, Milan Šutulović, Slobodan Pavlović, Nikola Borović, Atila Harmat i Milan Pašajlić sa pet dama: Roš Stojković, Milan Mihajlović, Nikola Đorović, Miloš Simović, Bojan Banović, Milan Šutulović , Slobodan Pavlović, Nikola Borović, Atila Harmat i Milan Pašajlić, piše Sportklub s pet dama.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU