ČETIRI NAJIRITANTNIJA ZNAKA HOROSKOPA Njihove poteze nemojte doživljavati lično

1. Jarac 
Jarčev fokus na praktičnost i efikasnost može da izgleda kao čisto zlo, ali oni ne osjećaju ama baš nikakvo zadovoljstvo ako povređuju druge. Kod njih je sve u dugoročnim rezultatima, pa tako, ako moraju da budu i malo okrutni da bi osigurali produktivnost i sigurnost, nemojte to da shvatite lično. Ispod te nepopustljive spoljašnjosti krije se duša od povjerenja koja je spremna da ostane uz vas zauvijek.

2. Lav
Lav ne zna da ostane izvan reflektora, ali to kod njega nije zbog sebičnosti. Lavovi zaista zahtijevaju mnogo pažnje i pohvala da bi bili srećni. Oni imaju ogromno srce sa puno ljubavi za sve. Jednom kada su njihove potrebe ispunjene, potrudiće se da svi ostali dobiju jednako vrijeme pod reflektorom koji ih obasjava.

3. Vaga
Vaga može ponekad da djeluje pomalo proračunato. One imaju tendenciju da traže „velike zabave“ i „sjajne predmete“ umjesto „dubljih“ veza i osjećanja. Vaga je šampion ravnoteže i lepote, i posvetiće svu svoju energiju da se pobrine da oni oko njih uživaju u mirnom i prijatnom okruženju.

4. Rak 
Rak zna da bude pomalo ljut, ali to je tendencija svih vodenih znakova koji često znaju da se zaglave u sopstvenim emocijama. Rak je takođe žestoko vezan za porodicu i bliske prijatelje, i neće se zaustaviti ni pred čim dok nije siguran da oni koje vole imaju sve što im je potrebno. Ako date do znanja Raku da zaista primjećujete i cenite sve što rade, oni će samo nastaviti da pronalaze više načina da vas usreće.

BONUS VIDEO:

ČETIRI NAJIRITANTNIJA ZNAKA HOROSKOPA Njihove poteze nemojte doživljavati lično appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU