Citroën Holidays: Prilagođen za udobna putovanja

Na sajmu CMT u Stuttgartu predstavljeni Citroën Holidays promišljeno je osmišljen do najsitnijih detalja tako da omogućava udobno i opušteno putovanje. Svojim putnicima nudi četiri ležaja, kuhinju, prijenosni stol, podizajući krov, okretna prednja sjedala i još mnogo toga. Kamper Citroën Holidays je dizajniran za avanture i bijeg u nepoznato, ali sa svojim kompaktnim dimenzijama i novim servo volanom, vrlo je praktičan i za svakodnevnu upotrebu.

Citroën Holidays je opremljen najnovijom generacijom sistema pomoći u vožnji koji promoviraju dobrobit. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu i praktičnom rukovanju, izuzetno je praktičan za svakodnevnu upotrebu, dok u isto vrijeme nudi puno slobode za istraživanje svijeta u potpunom miru.

Životni stil »Van Life« postao je pravi društveni fenomen koji ljudima omogućuje da putovanja dožive na drugačiji način. Naše preuređeno vozilo ili njegov »mobilni smještaj« klijentima nudi obilje slobode jer u njemu mogu provesti ugodnu noć i probuditi se u srcu prirode. Također promovira fokus na odgovorniji turizam, fokusiran na obližnje regije i kontrolu vlastitih troškova.

Kako bi zadovoljio ovu potražnju na tržištu, Citroën, koji već ima bogato stručno znanje u području prostranih i funkcionalnih modela za druženje i blagostanje, u svoju ponudu je uključio model Citroën Holidays u suradnji s vrhunskom tvrtkom za preradu vozila Bravia Mobil. Izveden je iz modela SpaceTourer tako da ostaje vjeran Citroën filozofiji promoviranja slobode kretanja, dijeljenja i dobrobiti unutar vozila.

Model je promišljeno dizajniran do najsitnijih detalja i korisnicima pruža obilje nezavisnosti na putovanju. Citroën Holidays je pravo udobno utočište koje ispunjava svaku želju svojih korisnika i zahvaljujući visokoj razini modularnosti, omogućava im nova iskustva na potpuno neočekivanim mjestima. S njime mogu krenuti na kampiranje uz malo ograničenja i puno udobnosti i provesti svoje slobodno vrijeme usred nesvakidašnjeg krajolika.

Još jedna važna prednost vozila Citroën Holidays je njegova velika svestranost. Napravljen je za avanturu, ali je i veoma praktičan za korištenje. Može se koristiti za sve dnevne zadatke, a u pravom trenutku može se pretvoriti u pravog avanturista.

Zbog svoje kompaktne dužine od 4,98 metara, izuzetno je jednostavan za rukovanje i manevriranje. Tome pridonosi i novi servovolan koji je postao električni (i više nije elektrohidraulički), kojim smo smanjili potrebnu snagu i poboljšali agilnost. Njegov umjereno velik otisak također olakšava parkiranje, a zahvaljujući visini od 1,99 metara može da uđe u većinu parkirališta i izbjeći ograničenja lokalnih propisa. Parkiranje je također olakšano gornjom kamerom za vožnju unazad Top Rear Vision i električnom parking kočnicom. Njegova ograničena visina je također značajna prednost pri naplati cestarina u mnogim državama.

Kuhinja i WC su uklonjivi, tako da ga možete pretvoriti u vozilo za dnevne zadatke koje može prevesti do četiri osobe i utovariti puno prtljage.

Bočna klizna vrata na obje strane mogu se električno pokretati, što olakšava ulazak u vozilo.

Za Citroën Holidays dostupna su dva dizel motora: BlueHDi 145 u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i BlueHDi 180 u kombinaciji sa 8-stupanjskim automatskim mjenjačem. Efikasni motori visokih performansi omogućavaju vozilu da savlada velike udaljenosti i otkrije nove teritorije bez ikakvih ograničenja.

The post Citroën Holidays: Prilagođen za udobna putovanja appeared first on Prvi BH auto magazin.

auto.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU