ČŒović otkrio Napierovu plaću: Duško izabrao Bjelicu, a ne Monekea!

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Ćović rekao je gostujući podcast “Luka i Kuzma” da je plata Baza Napiera za ovu sezonu podijeljena između crveno-bijelih i Armanija.

– Åbazova plaća je 2.100.000 eura. Isplatili smo mu tri plaće od po 210.000 dolara. Četvrtu i petu plaćamo u pet mjesečnih rata. Plaćamo ukupno 1.050.000 dolara. Isto toliko plaća i lukavi Mesina, ali je zato izjavio da su Srbi maltretiraninaveo je Ćović.

Govorio je i zašto Xabaz Napier nije radio u Crvenoj zvezdi?

– Čovjek se nije uklapao. Pričalo se da mu nedostaje obitelj, no čini se da njemu i Armaniju nedostaje obitelj. Odigrao je jednu utakmicu dobro. Svi su ga dobro prihvatili, pomogli mu. Kod njega nije bilo napretka. On je u objašnjenjima, obavio je razgovor sa mnom, rekao je trenerima da se maksimalno trudi, najavio je da će biti bolje, ali nikad bolje.

Messina je rekao da se zahvaljuje Şabazu, Zvezdi. Podijelili smo njegove prihode. Kuzma zna da se ne može sve predvidjeti i da su ugovori zajamčeni. Na vama je hoćete li tražiti ono što je zajamčeno ugovorom. Nijedan igrač ili trener ne bi potpisao ugovor s klauzulama ‘platit ćemo vam ako osvojimo ABA ligu, ako osvojimo Kup…”’ “.

Nebojša Ēoviić upitan je otkrio je li Duško Ivanović odabrao Miloša Teodosića i Nemanju Bjelicu, a onda je spomenuo i Ponitku.

– Prije dolaska Duška Ivanovića u Crvenu zvezdu rečeno mu je da je Miloš Teodosić opcija. Izabrao je i Nemanju Bjelicu, ali nije htio Ćima Monekea. Prije Brandona Davisa, izabran je Toby. Imali smo Howarda… Duško Ivanović prvi je razgovarao s Ponitkom i dogovorio sve do financijskih elemenata. Bio je period od tri do četiri dana kada Duško nije mogao stupiti u kontakt s Ponitkom i njegovom upravom. Pogodi što se dogodilo? Otišao je u Partizan. Kad je izgubio Ponija, uzeo je Hanga. I ne bih ga sada mijenjao, rekao je Ćović.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU