Crvena zvezda objavila poziv za Superligu!

Prilično je iznenadila vijest koju su prenijeli španjolski mediji da srpski prvak Crvena zvezda ima poziv Real Madrida i Barcelone da se uključi u projekt Super lige.

Podsjetimo, inicijativa najvećih klubova da izađu iz UEFA-e i osnuju vlastitu ligu isprva je propala, no španjolski velikani i dalje od nje ne odustaju.

Tom su se prilikom oglasili povodom ove vijesti te poručili kako nemaju namjeru igrati niti jedno natjecanje koje nije pod okriljem UEFA-e.

FK Crvena zvezda odlučno negira bilo kakvu povezanost s tzv s projektom “Superliga”, a svoju budućnost vidi isključivo u UEFA natjecanjima.

Vjerujemo da nogomet ne može biti unutar zatvorene lige i u potpunosti dijelimo vrijednosti koje zastupa UEFA u tom pogledu. Crvena zvezda ima odličan odnos i s UEFA-om i s ECA-om. Unutar najviših tijela ECA-e, Zvezda također ima svoje predstavnike.

Kao bivši prvak Europe, klub svoju daljnju budućnost vidi u natjecateljskom smislu na Starom kontinentu samo i isključivo unutar natjecanja pod okriljem UEFA-e.stoji u priopćenju Crvene zvezde.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU