Crveni križ općine Travnik: Održano natjecanje iz programa pružanja prve pomoći za osnovne i srednje škole


U organizaciji Crvenog križa općine Travnik danas je u prostorijama OŠ “Travnik” održano natjecanje iz programa pružanja prve pomoći za osnovne i srednje škole u općini Travnik.

Bravo mladi spašavatelji,  rezultati su nas oduševili, navode iz Crvenog križa općine Travnik.

U kategoriji srednjih škola, ekipa mladih Crvenog križa općine Travnik osvojila je zasluženu pobjedu, dok su drugo i treće mjesto ponosno odnijeli timovi Mješovite srednje škole Travnik.

U kategoriji osnovnih škola, prvo mjesto s ponosom nosi OŠ Turbe, dok su drugo i treće mjesto osvojile OŠ Kalibunar i OŠ Travnik.

Hvala svim volonterima i sudionicima na njihovom trudu i predanosti, te posebno želimo zahvaliti OŠ Travnik na srdačnom gostoprimstvu. Ova natjecanja ne samo što razvijaju vještine spašavanja već i jačaju duh timskog rada i solidarnosti među mladima. Ponosni smo na svakog sudionika koji je pokazao hrabrost i spremnost da pomogne drugima u nevolji. Posebno hvala našim vrijednim volonterima koji su se brinuli za glatki tijek natjecanja i pružili podršku svim ekipama. Čestitke još jednom svim pobjednicima i sudionicima! Vaš doprinos čini razliku u našim zajednicama, navode Organizatori.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU