CRVENI STOMAK I CRNE ČARAPICE Muškarac nasmijao tviteraše, a samo je želio izdati stan: „Što se mene tiče, lik je pobjedio“ (FOTO)

Dogodovštine sa stanodavcima, koji veoma često prosječan ćumez predstavljaju kao penthaus, često su povod za rasprave na društvenim mrežama. Tada se, najčešće, niže ispovijest za ispoviješću, a ne zna se koja je od koje luđa.

Sličnu situaciju na Tviteru su pokrenule fotografije kupatila u stanu za izdavanje, koje je napravio vjerovatno muškarac.

Nekim tviterašima trebalo je vremena da shvate u čemu je caka, a suština je da je fotograf želio da što „uhvati“ sav inventar u kupatilu.

– Na svakakve fotke sam nailazila svaki put kad sam trazila stan, ali na ovakvu nikad. Što se mene tiče, lik je pobijedio – stoji u opisu fotografija.

– Ja lika skontala tek iz komentara. Prva misao mi bila da ima kameru integrisanu u tuš, manijak – jedan je od komentara.

Pogledajte fotografije:

CRVENI STOMAK I CRNE ČARAPICE Muškarac nasmijao tviteraše, a samo je želio izdati stan: „Što se mene tiče, lik je pobjedio“ (FOTO) appeared first on Aloonline.ba.aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU