Čukarički je doveo još jednog igrača iz MLS-a

Nogometaši Čukaričkog pripremaju se za nastavak natjecanja u Super ligi Srbije, a uprava je dovela još jednog igrača.

Riječ je o stoperu Coruju Bricoli Guzmanu. On je iz Urugvaja, rođen je 2. kolovoza 1996. godine.

Stasao je u najpoznatijoj urugvajskoj momčadi Nacionalu za koji je odigrao 108 utakmica i postigao četiri gola. S Nationalom je dva puta bio prvak Urugvaja, a dva puta je osvojio Superkup ove zemlje.

Početkom 2022. godine Guzmán je potpisao za MLS momčad Charlotte za koju je odigrao 32 utakmice, postigao jedan gol, a nekoliko je puta bio i kapetan momčadi.

– Jako sam sretan što sam ovdje. Stigao sam prije tri dana, imao sam malo vremena da vidim Beograd, jako mi se sviđa. Proveo sam dosta vremena u svom novom klubu, prvi dojam je da su svi ljubazni i da su svi htjeli pomoći, a od samog početka sam dobro primljen. Jedva čekam da počnem trenirati, nadam se da ću što prije biti na terenu i pomoći momčadi, rekao je Guzman.

Osnove o Čukaričkom i srpskom nogometu urugvajski stoper naučio je od bivših suigrača.

Dolazim iz Charlottea, čuo sam puno o svom novom timu. Razgovarao sam i s Viniciusom Mellom, Brazilcem koji je također stigao iz Charlottea prije desetak dana, ali i s Nikolom Petkovićem, koji je upravo iz Čukaričkog prešao u Charlotte. Igrao je za Crown Legacy, razvojni tim, sada je potpuno spreman za nastup u MLS ligi, želim mu svu sreću.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU