Curica (4) umrla na Kosovu, pretukla je ujakova djeca?

Četverogodišnja djevojčica iz Đakovice na Kosovu preminula je jučer u bolnici u Prištini pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Sumnja se da je podlegla ozljedama koje su joj nanijela ujakova djeca, piše Telegraf. U bolnicu u Prištinu dovezena je u teškom stanju, a liječnici su majci rekli da je imala teške ozljede po tijelu koje su joj nanijela ujakova djeca s kojima se navodno igrala u dvorištu ujakove kuće.

“Nije mogla hodati, samo je plakala”

Kod njega je u posjet došla s majkom. Njena majka Hajra je ispričala da joj je djevojčica rekla da su je tukla djeca iz ujakove obitelji.

“Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala”, rekla je majka.

Djevojčica je bila puna modrica u donjem dijelu leđa i imala je otok na grudima, utvrdili su liječnici u Đakovici, ali su je zbog težine ozljeda, što je naknadno utvrđeno, i u predjelu glave, odmah prebacili u Prištinu.

Što je uzrok smrti?

Iako su liječnici u Đakovici utvrdili ozljede, njena majka izjavila je da postoji drugi uzrok smrti. Tvrdi da joj je dežurna liječnica u bolnici u Prištini usred noći kazala da djevojčica ima veliku infekciju te da zbog nje krvari.

S tim uzrokom smrti složio se i liječnički konzilij, pa će pitanje je li infekciju izazvalo premlaćivanje ili neadekvatno liječenje naknadno dobiti odgovor.

To će se utvrditi istragom pošto je nadležni tužitelj izdao nalog o pokretanju istrage o smrti, a očekuje se i izvještaj Instituta za sudsku medicinu gdje je tijelo poslano na obdukciju.dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU