ČUVAJTE SE NEGATIVNE ENERGIJE Tri horoskopska znaka su na udaru do kraja avgusta!

Na najvećem udaru negativne kosmičke energije biće Bik, Rak i Ribe, evo šta im kažu astrolozi!

Bik

Posljednja nedjelja avgusta vam, po horoskopu, donosi velike probleme na poslu. Dobro se pazite ljudi s kojima radite, jer je moguće da će neko od njih pokušati lažno da vas optuži! Neće u pitanju biti neka „ogromna“ stvar, već će neku svoju grešku ili krivicu pripisati vama, ali svakako dajte sve od sebe da izbjegnete taj problem. Ako do njega i dođe, ni slučajno se ne ustručavajte da kažete cijelu istinu o toj osobi, samo tako ćete očuvati reputaciju koju ste brižno gradili.

Rak

Horoskop za posljednju nedjelju avgusta ni vama ne donosi dobre stvari kada je odnos s ljudima na poslu u pitanju. Postoji neka osoba koju posmatrate više kao prijatelja, nego kao kolegu, ali ćete ove nedjelje shvatiti da vas sve vrijeme „vuče za nos“. Ali ipak, prije nego što cijeli taj odnos pokvarite zauvijek, zapitajte se – da li je i ta osoba u sličnoj situaciji? Vjeruje u nešto što nije istina? I ako je tako, ko zapravo vuče konce cijele priče? Odgovor će vas iznenaditi.

Ribe

Vaš problematičan odnos neće biti sa nekom osobom sa posla, već sa nekim iz užeg kruga vaših prijatelja. Horoskop za posljednju nedjelju avgusta upozorava vas na nekoga kome opraštate iznova i iznova, iako vas je više puta u životu ta osoba ne samo razočarala, već i izdala. Ove nedjelje, izdaja će biti veća nego što ste mogli da zamislite – a na vama je da povučete crtu i kažete da je konačno dosta. Budite iskreni, otvoreni, ali smireni i recite zbogom tom odnosu, odmah ćete prodisati

ČUVAJTE SE NEGATIVNE ENERGIJE Tri horoskopska znaka su na udaru do kraja avgusta! appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU