DA LI STE NA SPISKU? Horoskopski znakovi kojima stiže ljubav do kraja godine

Ali, sreća je promjenjiva, a kako smo uskoro u novoj godini, imamo i šansu za neke nove početke. I to, kako u karijeri, tako i u privatnom životu.

Ako ste čitali ljubavni horoskop na početku godine, možda ste zapamtili kako su zvijezde nekim znakovima baš u 2023. prognozirale da im se smiješi ljubavna sreća.

Pitate se, gdje je zapelo, jer je i vaš znak bio među tim srećnicima, ali još ste uvijek sami?

Pričekajte, godina je doduše na izmaku, ali možda će baš njen kraj za vas značiti – novi početak.

Naime, ova 4 znaka imaju najviše šanse zimu prezimiti u toplom zagrljaju nove ljubavi.

Vaga

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka 2023. bila je prilično trnovita. Čak i sada, kad se godini bliži kraj Vage osjećaju da emocionalno još uvijek nisu u ravnoteži kojoj toliko teže.

Srećom, Vage imaju veliku unutrašnju snagu, ali sada je vrijeme da pronađu nekoga ko će malo brinuti o njima – onako kako one uvijek brinu o svima ostalima.

Vaga traži svog zaštitnika i pri tome treba širom otvoriti oči i ne ignorisati crvene zastavice kako ne bi završila s pogrešnom osobom. To bi bila velika šteta, jer baš bi ova zima mogla biti najromantičnije vrijeme u Vaginom životu.

Strijelac

Za pripadnike ovog vatrenog znaka početak godine baš i nije bio bajan, ali valja se prisjetiti kako je to bilo samo jedno poglavlje u knjizi života.

Stvari će se promijeniti i to – na bolje. Pojaviće se prilika za ljubav, no Strijelac je treba prepoznati i vjerovati da u njen potencijal. Drugim riječima, sreća će biti na strani Strijelca, ali sam mora otvoriti vrata ljubavi.

Strijelac svakako ne bi trebalo da izbjegava izlaske i pozive na druženja.

Ove godine Strijelac će osvijestiti svoje osjećaje i otkriti da postoje neko čije srce kuca u istom ritmu kao njegovo.

Jarac

Jarci su poznato po tome da se teško prepuštaju te da obožavaju kontrolisati svaki korak na svom putu. No postoje situacije u kojima treba pustiti jer je jedino tako moguće postići uspjeh.

Jarac će sada morati prepustiti kontrolu nekom drugom – naime, Kupidu, koji će vješto odraditi svoj posao. Postoji osoba u Jarčevom životu koja se već neko vrijeme boji prići jer osjeća da je Jarac još emocionalno u svojoj prošlosti.

Vrijeme je da joj Jarac dopusti da ju/ga osvoji. Pred Jarcima je predivno i uzbudljivo vrijeme – sve što trebaju jeste odvažiti se i reći ‘da’ novim izazovima.

Ribe

Pripadnice ovog znaka u posljednje su vrijeme imale problem sa strahom od vezivanja – a uzrok svemu ležao je u povredama iz prošlosti.

Sada se sve mijenja, jer u život Ribe stiže nova osoba s kojom zaista vrijedi pokušati. Biće to napokon neko ko neće stvarati pritisak i ko će Ribama dozvoliti da polako ponovo steknu povjerenje.

Kako prepoznati da je riječ o prvoj osobi? Ribe trebaju slušati vlastitu intuiciju – na energetskom nivou će osjetiti da je to osoba koju su čekale, piše portal „Žena„.

BONUS VIDEO:

DA LI STE NA SPISKU? Horoskopski znakovi kojima stiže ljubav do kraja godine appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU