20.5 C
Sarajevo
Petak, 2 lipnja, 2023

DA LI STE ZABRINUTI PO PITANJU NOVCA? Evo ko mora da se prisabere kada je novac u pitanju

OVAN

Vaša intuicija je danas na visokom nivou, naročito kada su porodični odnosi u pitanju. Primijetićete da vas neko laže i biće vam teško to da prećutite. Pokušajte. Ukoliko ne učinite tako, moglo bi se dogodi da izbije velika rasprava sa fatalnom posljedicama. Izdignite se iznad situacije i čekajte neko bolje vrijeme.

BIK

Poruka koju danas dobijete od prijatelja ili nekog rođaka mogla bi da vas zbuni i pokvari vam dan. Radi se o tome da je ta osoba izgubila dodir sa realnošću, a da vama to izuzetno smeta. Pokušajte da imate više razumijevanja i da budete manje kritični. Ni vi niste savršeni, a različiti ljudi imaju i različite želje. Pomirite se sa tim.

BLIZANCI

Da li ste zabrinuti po pitanju novca? Pokušajte da budete racionalni. Vaše misli su vjerovatno negativnije nego što je situacija ustvari. Budite objektivni po pitanju budžeta. Napravite plan i pokušajte da bolje rasporedite ono čime raspolažete. Ako vam je to teško, obratite se za savjet nekom iskusnom prijatelju.

RAK

Vijest o velikom događaju bi vas mogla uznemiriti i zbuniti. Vijest će biti kontradiktorna sama po sebi, a razgovori sa prijateljima na tu temu će vas zbuniti još više. Skoncentrišite se na svoje mišljenje. Odgovor je blizu, samo ste vi pod stresom i ne znate kako da odreagujete. Sačekajte nekoliko dana. Sve će se riješiti samo od sebe.

LAV

Duhovni rad bi vas mogao odvesti u pogrešnom smijeru. Vi ste skloni da preterujete, pa bi se moglo dogoditi da se previše uključite u ulogu nečega što niste. Pazite koje knjige čitate. Neka to bude neka lagana i pozitivna literatura. Sve drugo bi vas moglo odvesti u krajnost. Ne komplikujte svoj život bez razloga.

DJEVICA

Vaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom smijeru. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite suprotno od onoga što vam nalaže osjećaj. Ako ste i dalje neodlučni, sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i ne razmišljajte ni o čemu.

VAGA

Vaši porodični problemi mogli bi se loše odraziti na vaš odnos sa prijateljem ili partnerom. Radi se o tome da će komunikacija biti na nezavidnom nivou. Nemojte se raspravljeti previše i kriti kako se osjećate. Ako imate problem razgovarajte otvoreno o tome. Osoba koja vas voli će vas razumjeti. U suprotnom, zapitajte se da li je zaista vrijedna.

ŠKORPIJA

Da li vam je neko dao naređenje ili zadatak, a onda nestao da vam nije dao nikakvu instrukciju? Nije ni čudo što se osjećate isfrustrirano i negativno zbog toga. Pokušajte da pozovete nekoga ko je iskusan u oblasti oko koje vam je potrebna pomoć i iskreno upitajte za savjet. Nema ništa loše u tome.

STRIJELAC

Danas nije vrijeme da ostajete zatvoreni u kući. Osjećaćete bolobe u mišićima, a neće vam biti jasan razlog toga. To je posljedica nedovoljne aktivnosti. Izađite u prirodu i budite aktivni. Ako nemate volje pozovite nekog prijatelja koji će vam rado praviti društvo i dobro se zabavite.

JARAC

Danas ćete se probuditi prilično negativni. Pokušajte u startu to da presiječete i da nabacite osmijeh na lice. Zvijede vam donose interesantan susret. Ukoliko budete neprijatni, postoji mogućnost da propustite interesantno poznanstvo i mogućnost za sreću i uspjeh. Nasmijte se, neko će vas sigurno primijetiti.

VODOLIJA

Vaš rođak, član porodice ili komšija danas neće biti naročito druželjubiv. Vi ćete se vjerovatno pitati zbog čega je ta osoba čudna i ćutljiva i da li to ima veze sa vama. Nema razloga za to. Vjerovatno je u pitanju lični problem. Dajte joj malo vremena da vam se otvori sama. Budite strpljivi!

RIBE

Da li radite na projektu koji zahtijeva genijalnost? Ako da, pomirite se sa tim da će vaš mozak biti prazna hartija i da nikako nećete moći da se skoncentrišete. Najbolje bi bilo da rad na tome ostavite za neko bolje vrijeme, a danas se opustite ili dan posvetite nečemu što ne iziskuje jak umni napor. Ako ste u prilici, idite negde u prirodu.

DA LI STE ZABRINUTI PO PITANJU NOVCA? Evo ko mora da se prisabere kada je novac u pitanju appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU