Dalmacija se jutros zatresla – TNTportal.ba

Srednja škola Stolac jučer je na svojim stranicama objavila emotivno pismo kojim se kolege, prijatelji, profesori opraštaju od Filipa Stankovića, maturanta i učenika IV. razreda RTS, piše Stolac city.

Praznina koja ostaje u srcima svakog učenika, ali i svakog čovjeka iz Stoca ostat će vječna.

Sprovodni obred obavit će se danas, 15.veljače 2024. godine u groblju Todoruše-Crnići u 14 sati.

Pismo prenosimo u cijelosti!

Oglas

dalmacija se jutros zatresla – tntportal.ba

???????? ????????????????????????????????
OTVORILO SE NEBO I ZATRESLA SE ZEMLJA.
BREGAVA JE ZAHUČALA JAČE NEGO IKAD.
GRADOM ODJEKUJE TIŠINA.
TIŠINA KOJA JE GLASNIJA OD BILO KOJE RIJEČI.
DVA PRIJATELJA OTIŠLA SU NA SVOJE POSLJEDNJE PUTOVANJE.
DVA MLADA OVOZEMALJSKA ŽIVOTA ZAUVIJEK SU UGASILA SVOJ PLAMEN.
Dragi naš Filipe,
Hvala ti za sve trenutke koje si s nama dijelio tijekom ovih 18 godina. Iako tužni zbog tvog preranog odlaska, ponosni smo i zahvalni što smo bili dio tvog života. Ove godine ti po prvi put palimo svijeće, ali ne one na tvojoj rođendanskoj torti, iako nas je od toga dijelilo samo par dana.
I ostat će jedno prazno mjesto u našoj školskoj klupi. Prazno mjesto na koje će sutra doći neka nova djeca. Ali praznina u našim srcima, ona će ostati vječna.
Kažu da u životu sve možeš stvoriti, osim duše, s dušom se moraš roditi. Tvoja majka je rodila sina s najljepšom dušom ovoga svijeta. Sina koji je vrijedno i pravedno koračao ovozemaljskim putevima. Sina, brata, prijatelja i kolegu koji nam je svojim nesebičnim načinom života pokazao i njegov pravi smisao.
“I kad otiđem i pripravim mjesto, opet ću doći i uzet ću vas k sebi, da i vi budete, gdje sam ja.”
Dragi Filipe, tvoje mjesto u Kraljevstvu vječnom je bilo pripravljeno prije nego što je itko od nas to očekivao. Ono što ti mi obećavamo jest da je i u srcima svih nas tvoje mjesto pripravljeno i uvijek ćeš ostati tu. Dok živimo, živjet će i uspomena na tebe.
Kažu da dobri ljudi moraju umrijeti, ali smrt ne može ubiti njihova imena. Dobri naš Filipe, želimo ti reći hvala za sve, a bilo je toliko toga. Odsad kad god pogledamo u nebo, znat ćemo da imamo svog anđela čuvara, koji živi na nekom ljepšem mjestu.
Neka te u nebo povedu anđeli i neka ti se duša raja nauživa.
Počivaj u miru Božjem.

dalmacija se jutros zatresla – tntportal.ba

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU