“Dama” napravila spektakl na Vlašiću, publika u glas pjevala Brenine hitove (FOTO)


Vlašić je u subotu navečer bio centar Balkana gledano sa muzičke strane. Naime, agencija SolAzur već tradicionalno organizira manifestaciju Šankanje, a drugu noć sve posjetitelje zabavljala je regionalna ikona Lepa Brena.

U svom stilu, onako “damski” zabavljala je publiku skoro dva sata. Publika iz cijele regije u glas je pjevala Brenine hitove.

Breni nije smetala ni lažna dojava o bombi, a zahvaljujući sjajnim momcima iz MUP-a SBK problem je rješen za 40-tak minuta i spektakl na Vlašiću je nastavljen.

Bravo za SolAzur, bravo za Brenu i Nenu Murića. Travnik je ovom manifestacijom dokazao da ovakve i slične manifestacije pozicioniraju Srednju Bosnu na glazbenu scenu, a svi su zadovoljni, od ljudi koji rade na osiguranju, do hoteljera i ugostitelja…

“dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto) “dama” napravila spektakl na vlašiću, publika u glas pjevala brenine hitove (foto)

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU