DANAS NAS OČEKUJU DVIJE VELIKE PROMJENE Vrijeme za sudbinske preokrete

Do kraja mjeseca očekuje nas koridor pomračenja koji će trajati u intervalu od 14. do 28. oktobra, jer treba da se spremimo za prstenasto pomračenja Sunca u Vagi, ali i mlad Mjesec u istom znaku. Osim toga, 28. oktobra očekuje nas delimično pomračenje Mjeseca u Biku, a ovi astrološki događaji biće sudbinski za većinu horoskopskih znakova.

Pomračenje Sunca u Vagi (14. oktobar 19:59 minuta) je već samo po sebi dovoljan događaj koji donosi sudbinske preokrete, a kada se sutra spoji sa mladim Mjesecom u istom znaku, onda možemo da kažemo da se bliži kraj i početak jednog životnog ciklusa.

Ovan

U vašem unutrašnjem svetu primetićete neusklađenost. Možda ćete osjetiti da vas okružuju ljudi koji nisu iskreni prema vama. Vaše okruženje odražava vašu dušu, pa je sada vrijeme za introspekciju. Razmotrite kakvu energiju emitujete i budite spremni da prekinete odnose koji vam ne donose ništa dobro.

Bik

Primjećujete da nešto nije u redu s načinom na koji pristupate životu. Deluje kao da znate koji je pravi put, ali iz nekog razloga birate onaj manje ispravan. Sada je vreme da uskladite svoje postupke sa svojom unutrašnjom mudrošću i krenete pravim putem. To će vam donijeti korist i sreću.

Blizanci

Nalazite se u ciklusu ponavljanja istih postupaka, očekujući različite ishode. Sada je hitno vrijeme da se oslobodite ovog začaranog kruga i da napokon shvatite šta ne funkcioniše u vašem životu. Možda će to zahtevati da se odreknete nedostižnih snova ili toksičnih odnosa. Univerzum vas poziva da evoluirate i koračate prema napretku.

Rak

Vaša naklonost prema udobnosti svog doma je razumljiva, ali kosmos ima veće planove za vas. Sada vas gura prema napretku u karijeri, čak i ako inače niste ljubitelj pažnje i javnosti. Ovo može biti vaša ulaznica za sledeću fazu vašeg života, ispunjenog snovima i ambicijama.

Lav

Došlo je vrijeme da obnovite svoj unutarnji svet. Iako su vam možda zastarele ideje i planovi dosad funkcionisali, sada je trenutak da se oslobodite tih starih mantra. Duboko zaronite u svoju unutrašnjost i izbacite negativnu energiju koja se možda ukorenila u vama. Vaš um i duša trebaju osveženje kako biste koračali prema svijetlijoj budućnosti.

Djevica

Djevicama je poštovanje veoma važno, ali ovaj trenutak ih podstiče na duboku introspekciju. Pitanje je šta tačno podrazumijevaju pod poštovanjem. Možda su do sada pogrešno procjenjivale šta je ispravno. Samo zato što neko ne djeluje onako kako vi očekujete, ne znači nužno da s njim nešto nije u redu. Ovo je vreme da preispitate svoje standarde i definišete prave vrijednosti u odnosima.

Vaga

Vage su trenutno u središtu pažnje, i univerzum im pruža energiju koja oslobađa dušu i podstiče promene. Imaju još najmanje godinu dana da se pozabave temeljnim promjenama u svom životu, što može izazvati preispitivanje nekih dosad nepokolebljivih istina. Dok ste nekada bili stručnjak u nečemu, sada je vreme da to dokažete svijetu oko sebe.

Škorpija

Ovo pomračenje Sunca može izazvati neobjašnjivu nelagodnost kod Škorpija. Može se reći da će ovaj astrološki aspekt najviše uticati na Škorpiju. Mogu se pojaviti suptilne senzacije, bolovi bez očiglednog uzroka i nasumični signali od vaših čula. Ovo pomračenje vam nudi priliku da se povežete sa svojim instinktima i intuicijom. Sada je vrijeme da dublje zaronite u svoj unutrašnji svijet i pružite sebi bolji uvid.

Strijelac

Strijelčevi, koji često uživaju u žurkama i avanturama, sada su pozvani na trenutak trezvenosti. Ovo će vam omogućiti jasniju perspektivu u vezi s onim što se događa u vašem životu. Prihvatanje da ste na pravom putu može vam pomoći da steknete bolje razumijevanje svog puta ka iscjeljenju i duhovnom rastu.

Jarac

Iako vam se možda čini primamljivim da se potpuno posvetite svojoj karijeri, nemojte zanemariti ljepotu kućnog života. Porodične dinamike mogu biti komplikovane, ali ovo je prilika da vaše novo, transformisano „ja“ upravlja tim odnosima s ljubaznošću i saosjećanjem. Balans između posla i privatnog života postaje ključan.

Vodolija

Sada je vrijeme da se posvetite znanjima koja često držite duboko u sebi. Možda ste obrazovani na određenom polju, ali mudrost koju ste stekli od roditelja takođe ima svoju vrijednost. Vratite se na dosadne pridike i savjete koje su vam nekad možda izazivali frustraciju. Istražite dublje njihovu mudrost i pronađite načine kako da je primijenite u svakodnevnom životu.

Ribe

Raskid odnosa nikada nije lak, ali ovaj trenutak vas poziva na duboko razmišljanje. Razlike u životnim vrijednostima ne moraju nužno biti razlog za ignorisanje i neslaganje. Čak i ako se ne slažete s nečijim pristupom životu, poštovanje bi trebalo da prevaziđe te razlike. Ovo je prilika da otvorite svoj um i pristupite odnosima s razumijevanjem i suosjećanjem.

BONUS VIDEO:

DANAS NAS OČEKUJU DVIJE VELIKE PROMJENE Vrijeme za sudbinske preokrete appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU