Danas počinje “Advent u Travniku”

„Advent u Travniku“ počinje danas i traje do 02. januara 2020. godine, uz organiziran doček Nove godine. Otvorenje je zakazano danas u 17,00 sati, a svakog narednog dana program počinje u 11 sati.

Otvorenje travničkog Adventa i prvi dan programa vodi poznata travnička redateljica, dramaturginja i glumica Anela Križanac.

Glazbeno-zabavni dio će početi sa nastupima dvije mlade travničke glazbenice Nikolinom Grganović i Mateom Popović, koje su nastupale i na Međunarodnom festivalu dječje glazbe „Dok teče Lašve“. Nakon njih ide nešto tradicionalniji dio sa Pjevačkom skupinom „Krčevljani“. Potom slijedi nastup Ilijane Budimir-Trupina, članice Vokalnog sastava „Lašvanske dive“. Završnica programa je rezervirana za dva koncerta, travničkog benda „Apparenza Acustic Band“ i zeničkog benda „Unplugged Nesh“. Osim glazbe, posjetitelji će moći pogledati i projekciju spota „Advent u Travniku“ kojeg su uradili Kazalište mladih Korifej i portal adrenalin.ba.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, na „Adventu u Travniku“ bit će i bogata ponuda suvenira i ostalih rukotvorina. Svoje proizvode će izlagati: Udruženje/udruga proizvođača rukotvorina i suvenira „PRST“, Udruga „Naša zemlja, Cibus zdrava hrana i OPG Gučogorka.

 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU