Danas počinje retrogradni Merkur: Evo šta donosi

Merkurovo putovanje kroz znak Ribe dugo će trajati, od 3. februara do 11. aprila 2020. godine, a sredinom 17. februara Merkur će postati retrogradan, a direktan hod započet će 10. marta.

Mekur je 3. februara prešao u znak Riba, što znači da mu je oduzeta racionalna strana, domišljatost i logična priroda, piše Lovesensa. Sa Merkurom počele su vladati moćne EMOCIJE!

Povećava se rizik od velikih grešaka, nesporazuma, konfuzije… Ovaj aspekt uvodi nas u sve mašte, nadahnuća, umjetnosti. Miluje našu dušu i čini da zalutamo u prostoru vanvremenskih emocija, ali pazite da se potpuno ne izgubite u magičnom labirintu ojsećanja.

Kako smo tokom retrogradnog Merkura u Ribama sve skloniji greškama, ne savjetuje se veća kupovina, potpisivanje ugovora, kupovina prijevoznih sredstava i komunikacija.

Retrogradna vatrena energija podstiče nas da razmislimo o stvarima koje su nam se dogodile u prethodnih par mjeseci.

Imali ste napet i intezivan period, a sada je vreme da pronađete unutrašnji mir i uspostavite balans. Ostavite prošlost iza sebe kako biste mogli da se izborite sa izazovima koje donosi retrogradni Merkur.

Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje tokom retrogradnog Merkura u znaku Riba!

OVAN

Očekuje vas vrlo naporan period i često ćete biti ljuti i napeti. Stalno ste pod pritiskom i niste sigurni ni u jednu odluku koju donesete. Retrogradni Merkur vas upozorova da obratite pažnju na svoje snove, jer će vam oni dati zanimljive i vrijedne smjernice. Preporučuje se da tokom ovog perioda počnete da šetate, posvetite se meditaciji i aktivnostima koje vas opuštaju. Boravite više vremena na reci ili jezeru, jer voda ima čudesnu moć umirenja.

BIK

Ovaj retrogradni Merkur vašem znaku donosi pojačanu energiju. Baš zbog toga bićete glavni oslonac za svoje prijatelje u ovim mračnim danima. Važno je da razmislite kuda ide vaš put, šta je vaša životna vizija i u kojem smjeru želite da se vaš život odvija. Odbacite sve što vam više nije važno i dopustite sebi da sanjarite. Vizualizirajte sve svoje želje i dozvolite da vam se približe energije obilja i zadovoljstva.

BLIZANCI

Blizance očekuje težak period u kojem će mnogi njihovi nedostaci doći do izražaja, naročito na poslovnom planu. Vraćaju se nedovršeni projekti iz prošlosti, ali više nema nazad. Najgore što možete uraditi jeste da sebe konstantno kritikujete. Preuzmite odogovrnost za sve što se događa i uložite sve napore da riješite probleme. Intuicija je uz vas!

RAK

Loša komunikacija donosi probleme u odnosima, naročito na poslu. Energiju crpite iz kreativne i duhovne prirode i ne dozvolite da vam je uprljaju toksične vibracije negativnog okruženja. Malo se osamite, izolirajte i razmislite o sebi. Slušajte svoju intuiciju koja vas mudro može izvesti iz svake situacije.

LAV

Retrogradni Merkur u Ribama probudit će kod vas negativne emocije, preispitivanja i dileme. Ipak, mnogi Lavovi imat će hrabrosti da otpuste ono što im više ne odgovara i uklone bespotrebne stvari iz svog života. Ako je moguće, odložite važne finansijske odluke.

DJEVICA

Djevice će najteže podnijeti ovaj retrogradni Merkur. Za njih počinje period haosa, turbulencija i naglih promjena. Zaplesti ćete se u rizične odnose iz kojih nećete znati kako da izađete. Karma donosi kazne iz prošlosti. Vi ste dijete reda, a u ovom periodu ravnoteža ne postoji. U cijelom haosu slijedite svoj unutrašnji kompas.

VAGA

Na polju karijere očekuje vas zbrka, haos i napetost, a mogući su i finansijski izdaci iz kućnog budžeta. Imat ćete malih zdravstvenih problema, zato ojačajte imunitet. Teškoće u odnosima potpuno će poremetiti vaš život, ali ne dozvolite da kažete ili uradite nešto zbog čega čete se kasnije sigurno kajati. Priroda na vas djeluje umirujuće.

ŠKORPIJA

Retrogradni Merkur otvara vrata prošlosti i donosi stare, zaboravljene ljubavi. Otkrivate svoju novu intimnu i emotivnu stranu. Na poslu vas očekuje prijatan period jer ćete imati sjajne ideje i kreativnu energiju. Slušajte šta vaša duša želi, jer vas samo ona može odvesti na stazu dobrih mogućnosti.

STRIJELAC

Ovogodišnji retrogradni Merkur vašem znaku donosi nevjerovatnu zabavu. Pružite sebi dodatan odmor, uživanje sa dragim ljudima i donesite svom srcu trenutke radosti. Ne tražite kod sebe greške i izbjegavajte sukobe. Uspostavite temelje mira koji će vam pomoći da se zbližite sa sobom.

JARAC

Očekuje vas više borbi, stresa, rada i napora. Ovo je idealan period za sticanje novih znanja i fokusiranje na nešto korisno što će vam skrenuti misli sa negativnih stvari, a istovremeno će doneti poboljšanje na raznim poljima. Usred opterećenja, prijat će vam opuštajući razgovori sa dragom osobom.

VODOLIJA

Vodolije neće puno poremetiti retrogradni Merkur u znaku Riba. Imat ćete na umu uzbudljive ideje i konačno ćete završiti neke stvari koje već dugo odlažete. Ali, budite oprezni kada su u pitanju finansije i ne donosite velike i dugoročne odluke. Pustite da vas intuicija vodi.

RIBE

Vaša intucija je nevjerovatno pojačana, pa ćete znati kako da spriječite izazove i izborite se sa mnogim teškoćama koje stvaraju senke retrogradnog Merkura. Više se odmarajte, posvetite se svojim željama i potrebama i boravite u prirodi. Bit ćete smireni i nećete dozvoliti da vas sitne prepreke spriječe u ostvarenju ciljeva.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU