Datum u novembru koji mijenja sve: Šta to znači za vaš horoskopski znak

Sezona Strijelca počinje 22. novembra, a ujedno i nagovještava ulazak Sunca u ovaj znak, što donosi nalet pozitivne energije i odličan period za Lavove, Ovnove i Strijelčeve.

Ova sezona će takođe prijati Vodolijama i Vagama

Početak sezone Strijelca 22. novembra unosi duh veselja, slobode i sklonosti istraživanju u kolektivnu svijest. Sa svojom vladajućom planetom, ekspanzivnim i bogatim Jupiterom, najvećim u našem Sunčevom sistemu, Strijelac nas poziva da proširimo svoje horizonte, tragamo za svojom istinom i prepustimo se rastu, odnosno širenju.

Prelazak iz dubokih, introspektivnih voda Škorpije na pucketave vatre Strelca zaista označava značajan pomak. Intenzivna strast se transformiše, dok emocionalne dubine ustupaju mjesto otvorenoj i neobuzdanoj energiji Strijelca. Strijelac, koji simbolizuje kentaur koji odbacuje strijele prema nebu, je sinonim za neustrašivo traganje i širenje mudrosti. Kao jedan od najvažnijih učitelja Zodijaka, Strijelac je manje zabrinut za prihvatanje njegovih istina, često slavljen zbog svoje iskrenosti i direktnog cilja.

Avanturistički duh i spontanost

Prihvatajući promjenljivu prirodu Strijelca, ova sezona najavljuje vrijeme za promjene, prilagodljivost i spontanost. Predstavljajući arhetip putnika, Strijelac gaji urođeni nemir, inspirišući nas da tražimo avanturu, bilo kroz fizička putovanja, udubljivanje u filozofske studije ili čitanje literature i medija koji proširuju naše mentalne granice.

Potraga ovog znaka je za autentičnom mudrošću, koja se često postiže vraćanjem unazad i sagledavanjem veličanstvene tapiserije života, umjesto da se zaplete u sitnice.

Sunce kvadrat Saturn

Međutim, Sunčev kvadrat sa Saturnom 23. novembra baca otrežnjujuću sjenku, zahtevajući da ublažimo bujnost Strijelca osjećanjem odgovornosti i strukture. Ovaj aspekt nas izaziva da uravnotežimo svoju žeđ za slobodom sa potrebom za disciplinom, obezbjeđujući da naše potrage za znanjem i rastom ne ometaju nepromišljenost ili zanemarivanje posljedica.

Kada 28. novembra Sunce bude u kvadraut sa Lilitom, težak aspekt naše prirode može isplivati na površinu. Energija Lilita tokom ovog kvadrata može da naglasi neposlušnije ili buntovnije tendencije svojstvene Strijelcu, primoravajući nas da se suočimo sa dijelovima sebe koji mi ili drugi mogu smatrati uznemirujućim ili ometajućim.

Najsrećniji znak Zodijaka

Strijelac ima sklonost ka samopravednosti, rasijanosti ili izbjegavanju odgovornosti u potrazi za uzbuđenjem i novitetom. Njegova promjenljiva priroda željna avanture ponekad može dovesti do impulsivnosti, gdje je oprez žrtvovan na oltar avanture. Ipak, kao jedan od „najsrećnijih“ znakova, vođeni zaštitnom rukom Jupitera, Strijelac često pronađe način da stane na noge uprkos naporima. Duh preuzimanja rizika i istraživanja je visok, ali i potencijal za uživanje i pretjeranost.

U ovoj razigranoj sezoni Strijelca pozvani smo da prihvatimo ekspanzivnost i avanturistički duh, a da pritom ostanemo svjesni granica koje nas drže na zemlji.

BONUS VIDEO:

Datum u novembru koji mijenja sve: Šta to znači za vaš horoskopski znak appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU