Delegacija Vlade KSB posjetila gradilište u Kruščici

Delegacija Vlade KSB posjetila je jučer gradilište u Kruščici, gdje je prva faza izgradnje sportske dvorane u Kruščici u Vitezu privedena kraju, kreće se u drugu fazu, a do sad je osigurano 60 % sredstava za projekt izgradnje.

Na prošloj sjednici Vlade KSB odobreno je 150 tisuća KM za projekt izgradnje sportske dvorane, općina Vitez kroz Proračun u prošloj i ovoj godini ukupno je osigurala 100 tisuća KM, dok je Vlada Federacije BiH u prošlom sazivu odobrila 100 tisuća KM ,a trenutna Vlada Federacije je odobrila 100 tisuća KM, što u konačnici iznosi 450 tisuća KM za projekt izgradnje sportske dvorane.

Delegacija na čelu s premijerom Vlade KSB Tahirom Lendom, ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Advanom Akeljićem, ministrom privrede Seđadom Milanovićem i ministrom prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenog objekta Amirom Šećibovićem obišla je gradilište u Kruščici.

Delegaciju su dočekali direktor Osnovne škole “Vitez” Armin Imamović i zamjenik direktora Vedad Mušinović, koji su prisutne upoznali o projektu.

Mis mo razgovarali s direktorom OŠ Vitez Arminom Imamovićem koji je za naš radio rekao sljedeće …

Prisutnima se obratio i ministrar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva KSB Advan Akeljić…

Posjeti su prisustvovali i predstavnici općine Muhamed Rebihić, zamjenik načelnika za poduzetništvo i lokalni razvoj, zamjenik načelnika civilne zaštite Asim Ribo, predsjedavajući Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro te vijećnici Mujo Trako, Nerman Ramić, Ajdin Čišić, Muamer Đidić.

Premijer Vlade KSB Tahir Lendo izrazio je oduševljenje tekućim radom, te naglasio da će Vlada KSB nastaviti podržavati ovaj projekt, u nastavku poslušajte što je rekao premijer Lendo ….

IZVOR: www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU