Delegacija Zvezde posetila Hilandar – Sportsko sedište

Delegacija nogometnog kluba Crvena zvezda, predvođena generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, posjetila je Svetu Goru.

Delegaciju Crvene zvezde ugostio je iguman Metodije.

– Delegacija crveno-belih predvođena Zvezdanom Terzićem, u kojoj su bili i Marko Marin i Marko Petrović, zajedno sa vladikom Stefanom Sarićem i sveštenstvom hrama Svetog Save, imala je čast i priliku da obiđe slavni Hilandar i vrati se u Beograd. puna dojmova.. Nema sumnje da ovakvi posjeti dodatno obogaćuju ljudski duh, a nadahnuti razgovori s ljudima koji su svoj život posvetili Bogu od neprocjenjive su važnosti.saopćeno je iz Crvene zvezde.

Delegacija Zvezde Metodiju je poklonila dres Crvene zvezde sa brojem sedam, a on je vratio knjigu “Sveti kralj Milutin”.

– Zvezda je okrenuta ka crkvi, kao jednom od najvećih stubova Srbije, što je pokazatelj kroz dugu istoriju našeg kluba, a dojam je da je taj odnos dodatno ojačan u posljednjih nekoliko godina. Zvezda redovno pomaže manastire i narodne kuhinje na Kosmetu, pa s ponosom možemo da kažemo da smo izuzetno društveno odgovorni iu službi srpskog naroda, ma gde on bio.navode “crveno-bijeli”.


www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU