Deliin ljubimac završio je na Filipinima

deliin ljubimac završio je na filipinimadeliin ljubimac završio je na filipinima

Quincy Miller, bivši veliki navijač Crvene zvezde iz sezone 2015/16, nije napravio očekivanu karijeru u Europi nakon fantastičnih partija u redovima srpskog i regionalnog prvaka.

Iz Zvezde je prešao u Maccabi iz Tel Aviva, gdje je doživio tešku ozljedu, a nakon toga nije imao ozbiljniji natjecateljski angažman.

Nakon Ponosa Izraela nastupio je na Tajvanu, a potom je imao zanimljiv angažman u lisabonskoj Benfici, puno poznatijoj po nogometnoj sekciji, ali i cijelom Portugalu.

Zatim je nakon okušavanja u Urugvaju i epizoda u Big 3 ligi, gdje je igrao za “3 Headed Monsters”, sletio na Filipine – zemlju u kojoj je košarka jedan od najpopularnijih sportova, gdje će nastupati za Converge.

Converge sa zadovoljstvom objavljuje da je Quincy Miller novi košarkaš. On je svestrani igrač s visinom i građom koji mogu i hoće koristiti našoj momčadi. Pod vodstvom našeg novog trenera Aldina Aje, jedva ga čekam vidjeti na terenu u rujnuobjavio je vlasnik kluba Dennis Anthony Uy.

Converge je klub u vlasništvu bogate telekomunikacijske kompanije u ovoj zemlji.

Miller je sa Zvezdom stigao do četvrtfinala Eurolige, a navijači sigurno još pamte njegovu utakmicu protiv Real Madrida, kada je režirao veliki preokret.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU