Delije su se oglasile priopćenjem uoči idućih utakmica

Najvatreniji navijači Crvene zvezde oglasili su se uoči utakmice protiv Napretka u Kruševcu.

Također, Delije su se osvrnule na ispadanje iz Europe. Donosimo obavijest:

– U nedjelju od 15 sati igramo prvenstvenu utakmicu u Kruševcu. Ovo je u najmanju ruku turbulentna sezona i nismo do sada očekivali ovakav ishod. Niti na europskoj razini, niti u domaćem prvenstvu. U Europi se nije dogodilo ono što smo svi očekivali i naravno da nitko nije sretan zbog toga, uostalom, ta sreća nam je ovaj put nedostajala, uz brojne nedostatke, iako smo igrali možda s klubom koji je slabiji od nas u ovom trenutku, nismo to znali iskoristiti i tu smo.
No, angažman igrača u prvenstvu, posebice trenera, morat će promijeniti i već sada prepoznati momčad s priprema i početka sezone kojoj su predviđali sjajnu budućnost i uspjehe.

Sada su svi na ispitu koji neće imati smisla, koliko god ih hrabrila, ali istovremeno i ne pritiskala ogromna Zvezdaška masa, na kojem god stadionu igrali. Navijači Zvezde žele vidjeti momčad koja se bori za početak, koja ne propušta šanse koje se ne propuštaju ni u malom nogometu, želimo konačno vidjeti što ova momčad zna jer unatoč Europi iz koje smo ispali, naslov nama je sve! I nikada nećemo dopustiti da drugi klubovi budu ispred našeg i nastave takav odnos prema grbu koji nose, prema klubu za koji igraju. Idemo dalje, još jače, pa ako do toga dođe, svi ćemo uživati, možda i kritizirati, tražiti promjene…ali sve će to imati smisla samo ako svaki stadion na kojem Zvezda igra bude pun naših navijača, počevši od s Kruševcem, a Maracana maksimalno puna .

Na ovakve stvari treba odgovoriti reakcijom, a jedino ispravno u ovom trenutku je doći masovno na svaku utakmicu i, ako već ne znaju odakle su došli, naučiti ih što je Zvezda! Sa 7.000-8.000 na stadionu koji prima 50.000 sigurno neće moći shvatiti zašto je sada važno uzeti naslov, čak i ako kruševački stadion u subotu ne bude pun. Neka nam vide oči, sve će im reći. Da ih je barem na tisuće, pa da vide jednu ogromnu cjelinu da znaju što misle kad je gledaju sa 50 metara udaljenosti od svlačionica! U prošloj Ligi prvaka također smo nesretno izgubili u borbi za treće mjesto. Šank nas je dijelio od izvora u Pireju.

Pa nastavimo u tom duhu do kraja sezone, kao i nakon ispadanja od Olympiakosa, dobro napunimo tribine u prvoj sljedećoj utakmici, pa ćemo vidjeti je li se nešto promijenilo ili treba nešto mijenjati.

Ulaznice za utakmicu u Kruševcu mogu se kupiti u petak i subotu na blagajnama našeg stadiona od 11 do 17 sati. Cena je 400 dinara.

Svi u Kruševac, svi na stadion, piše u priopćenju “delija”.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU