“DESILO SE NEŠTO NEVJEROVATNO” Oglasila se Prija nakon što je za 2 h rasprodala novi koncert u HR

Aleksandra Prijović, najavila je nastavak muzčke turneje a kako je odjeknula vijest u javnost, da Prija održava koncert u Osijeku zbog velikog interesovanja zakazala je još jedan koncert, jer kako je izjavila ovaj je već rasprodat posle par minuta.

Pjevačica se oglasila poslije samo 2 sata nakon njene objave na Instagramu, pa otkrila da je zbog velikog interesovanja najavila još jedan koncert i da je prvi rasprodat.


– Jako sam iznenađena, hvala svima koji su kupili karte. Zaista se dogodilo nešto neverovatno. Ovom prilikom ponosno mogu reći da ćemo pustiti i 14.2., drugi dan koncerta u Osijeku. Nisam mogla da očekujem da ćemo novi koncert tako brzo najaviti, s obzirom da mi se događaju u posljednje vrijeme stvari koje nikada nisam mogla zamisliti i kada mislim da ne može bolje, mene publika uvijek iznenadi. Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela djetinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno, rekla je Prijović.

Kurir.rs/ jutarnjihrnovi.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU