Di Canio o Vlahoviću: Oštre riječi bivšeg napadača

Bivši igrač Juventusa Paolo Di Canio kritizirao je srpskog reprezentativca Dušana Blahovića za talijanski list “Tutosport”.

Di Canio je komentirao očekivanja uoči dvoboja Intera i Juventusa, a posebno je kritizirao srpskog napadača Dušana Vlahovića.

Ako nije uspio u Torinu, 75 posto je njegova krivnja. Ako ste jaki, koliko god bili frustrirani zbog nekoliko prilika za postizanje pogotka, morate pokazati inicijativu, morate biti posvećeni snazi ​​i koristiti lopte koje vam kasnije dolaze. U Firenci je “gorio”, vjerovao u sebe, igrao s veseljem. U Juventusu je očito sve drugačije, čak i pod pritiskom, ali otkrilo je mnogo krhkosti o njemu, o njegovim izborima, o tome da nije nogometno inteligentan kad naiđe na poteškoće. Otvoren sam i otvoren kada kažem da nema nogometne inteligencije, ali to ne znači da ne može igrati u Juventusu. Neke stvari mora jednostavno naučiti raditi na terenu, jer tako ne samo da dovodi suigrače u uvjete da rade dobro, nego i da mu mogu vratiti loptu. Veliki i čisti talent jak je u nevoljizaključio je Di Canio.

Rekao je o samoj utakmici.

Ne možemo reći da će ova utakmica odlučiti prvenstvo jer je još rano, ali može dati dobar smjer. Pobjeda bi više značila Allegriju, koji bi, unatoč manjoj kvaliteti i maštovitosti od suparnika, mogao psihološki uvjeriti svoju momčad da ima materijala za osvajanje Scudetta. Bojim se da ćemo vidjeti malo nogometnih predstava na terenu. Juve će prepustiti loptu Interu koji po prirodi neće forsirati igru ​​dok ne pronađe slabosti protivnika. Volio bih vidjeti dvije momčadi koje međusobno pogađaju, ali kako stvari stoje nadajmo se da ćemo vidjeti jedan gol nakon dvadesetak minuta dosadne igre.rekao je Di Canio.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU