Dirljive scene iz KB Dubrava: Navijači sele bolnicu, nemoćnima nose hranu i lijekove

Bad Blue Boys i danas pomažu u selidbi Kliničke bolnice Dubrava, odnosno njezinoj prenamjeni u centar za prihvat najtežih pacijenata oboljelih od koronavirusa.

Uprava KB Dubrava na tome je danas javno zahvalila Dinamovim navijačima.

“BBB-i, navijači Dinama, svojim su nesebičnim radom pomogli da u najkraćem roku pripremimo Kliničku bolnicu Dubrava Zagreb za prihvat pacijenata oboljelih od COVID-19. Ovom nesebičnom gestom još jednom je pokazana solidarnost i jedinstvo hrvatskog naroda u najtežim trenucima”, priopćili su iz Uprave KB Dubrava, koja je ranije uputila apel da hitno traži 50 dobrovoljaca za pomoć pri selidbi.

 

Uprava KB Dubrava na tome je danas javno zahvalila Dinamovim navijači

Navijačka skupina koja prati zagrebački Dinamo tijekom dana nastavlja s drugim humanitarnim aktivnostima te pomaže građanima u borbi protiv epidemije. Naime, u suradnji te uz odobrenje Crvenog križa Zagreb Boysi dostavljaju lijekove i namirnice najugroženijim skupinama građana usred krize zbog koronavirusa i izvanrednih mjera koje su uvedene na razini zemlje.

“Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236”, poručuju Boysi.

24sata

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU