ChatBot

Vlade Divac, legenda srpske košarke i NBA lige te generalni menadžer Sacramento Kingsa i ove godine je pravoslavni Božić proslavio onako kako to njegovi sunarodnjaci najviše vole – pucnjavom iz vatrenog oružja.

Srbi od božićne pucnjave ne odustaju ni na drugom kraju svijeta, a iseljenici u Americi tradicionalno ovako obilježavaju jedan od najvećih blagdana u Jacksonu, u kojem je prva srpska pravoslavna crkva u SAD-u.

I ove godine su kalifornijskim gradićem odjekivali pucnjevi razdraganih i raspucanih Srba koje je predvodio njihov najslavniji sunarodnjak u ovoj državi. Divac je opet bio u centru pažnje dok je na ulici i usred dana praznio patrone pucajući u zrak iz sačmarice.

Slavni košarkaš već je veteran ovakvog obilježavanja pravoslavnog Božića, ali je i njega iznenadila kanonada. Bio je blizu čovjeka koji je sinu pokazivao kako da puca. Nakon što je ovaj opalio, Divac se stresao dok je oblak dima prošao odmah pored njega.

Divcu su se pridružili supruga Snežana i sin Luka, koji su također pucali iz sačmarice, a iako je Divac junior Božić obilježio pucnjavom iz ubojitog oružja, video svog slavlja objavio je na Instagramu uz poruku “Mir Božji, Hristos se rodi”.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o