DNEVNI HOROSKOP Blizanci su zatrpani obavezama, Djevica je romantična i slijedi joj novo poznanstvo…

Ovan
Imate dosta posla. Neophodno je da pazite na rokove. Neka bliska osoba može da vas pritiska i da vas demotiviše. Izbjegavajte burne reakcije.

Bik
Osjećate se odlično. Ništa vam nije teško da odradite. Imate želju da idete na kraći put, pa ako vam se ukaže prilika iskoristite je.

Blizanci
Pod stresom ste zbog posla. Kako završite jednu obavezu, tako dolazi neka nova i nikako da nađete vrijeme za odmor. Potrudite se da nađete malo više vremena za sebe, makar popodne.

Rak
Odličan odnos imate sa voljenom osobom. Romantičniji ste nego inače. Budite otvoreni za saradnju sa drugima, ne morate da radite sve sami.

Lav
Sporiji ste nego inače. Potrebno je da uložite dodatni napor da biste sve postigli na vrijeme. Neka starija ženska osoba može da vam da dobar savjet u vezi sa poslom.

Djevica
Romantični ste. Usredsredite na ljubavni život, moguća su i nova poznanstva. Neka osoba koja je stabilna može da vam se dopadne.

Vaga
Porodica vam je velika podrška u svemu što radite. Možete da sredite svoj prostor ili da izbacite stvari koje vam više nisu potrebne. Vidite se sa dragim ljudima sa kojima se niste vidjeli odavno.

Škorpija
Veoma ste komunikativni. Odradite sve obaveze na vrijeme, a druge možete da pitate za savjet. Izaći će vam kolege u susret.

Strijelac
Moguć je priliv novca. Prilično ste zadovoljni kako se sve odvija na poslu. Nadređeni će prihvatiti vaše ideje i pomoći vam da napredujete.

Jarac
Nervozni ste zbog previše posla. Moguća je glavobolja i problem sa pritiskom. Stavite svoje potrebe na prvo mjesto, ne morate svima da pomažete.

Vodolija
Veoma ste ambiciozni. Ne nervirajte se previše na poslu nego budite detaljni, tako niko neće moći ništa da vam zamjeri.

Ribe
Zatražite pomoć od saradnika ako želite da sve uradite kako treba. Ne pretjerujte sa obavezama. Razmislite kako možete da se rasteretite.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP Blizanci su zatrpani obavezama, Djevica je romantična i slijedi joj novo poznanstvo… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU