DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2024. GODINE Strijelac neorganizovan, Blizanci lijeni

OVAN

Bićete u prilici da za kratko vrijeme donesete jednu važnu poslovnu odluku. Stavite sve na papir i pozitivno i negativno i presejeceti u vašu najbolju korist. Ljubav vam je malo poljuljana, poradite na komunikaciji i ispoljavanju emocija. Moguća malaksalost!

BIK

Zvijezde vam donose dosta energije, ideja za nove poduhvate, ali i nova poznanstva. Maksimalno iskoristite dan jer vam čeka naporna nedjelja. Odlazak u prirodu će vam posebno prijati. Okupite porodicu ili društvo i ne osvrćite se na prošlost. Jedna osoba koja je „bacila“ oko na vas pokušaće da vam priđe s prijateljske strane. Više se fizički aktivirajte!

BLIZANCI

U posljednje vrijeme ste se ulijenili i svjesni ste toga. Vrijeme je da nešto uradite po tom pitanju. Proljeće je vaše doba i iskoristite njegovu energiju da se aktivirate. Sve što možete danas ne odlažite za sutra. U suprotnom, shvatiće vas neozbiljno! Ljubav vam je posljednja stavka. Fokusirajte se malo na sebe. Više vežbajte i unosite vitamine!

RAK

Imate želju svima da kažete sve u lice, po svaku cijenu. Nekad je bolje da se ugrizite za jezik i mišljenje zadržite za sebe. To će vas spasiti nepotrebnih rasprava i stresa. Imate osjećaj da je partner previše samoživ, skrenite mu pažnju i kažite šta vam smeta. Slobodni Rakovi uživaće u društvu suprotnog pola. Zdravlje dobro!

LAV

Nije kome je namjenjeno, već kome je suđeno. Danas će ova rečenica da vas prati u stopu. Ne očajavajte, već prihvatite stvari onakve kakve jesu. Ko zna zašto je to dobro. Fokusirajte se na sebe i trudite se da stvari uradite u roku i kako treba. Trude će se isplatiti. Jedna osoba vam je zapala za oko. Učinite prvi korak.

DJEVICA

Imate utisak da svi od vas očekuju razrješenje problema. Ljudi žele da vam „otvore“ dušu, a vi niste raspoloženi za to. Potpuno je u redu da im to kažete u lice i objasnite kako se osjećete. Odlazak u pirordu će vam prijati. Današnji dan je pun ljubavi, prijateljstva i lijepog raspoloženja. Iskoristite ga!

VAGA

Dnevni horoskop za 23. april 2023. godine vam kaže da tri put razmislite prije nego što donesete bilo kakav sud. Saslušajte obe strane, pa onda djelujte, pogotovo ako ste na rukovodećoj poziciji. Kada je ljubav u pitanju muči vas jedna osoba iz prošlosti. Vodite se intuicijom i znaćete šta vam je činiti. Mogući su problemi sa alergijama!

ŠKORPIJA

Današnji dan vam neće početi sjajno. Izjaloviće vam se jedan problem u kući, te je potrebno da odmah djelujete. Nije loša ideja da potražite pomoć starijih i iskusnijih. U odnosima sa ljudima brže će da vas vodi jezik, nego pamet. Potrudite se da višak energije izbacite kroz fizičku aktivnost ili neki kreativni rad. Nedostaje vam ljubavi i pažnje. Možda ih tražite na pogrešnom mjestu?

STRIJELAC

Svjesni ste da vam organizacija nula. Obaveze i rokovi su vas stisli, a vi se ne pomjerate sa jedne tačke. Okruženje bi moglo da utiče na vas. Danas je idealan dan da stavite sve na papir i dobro se organizujete za naredni period. Neki put je potebno da žrtvujete određene stvari kako biste napredovali. Razmislite šta je to u pitanju.

JARAC

Mala nepažnja u razgovoru sa ljudima mogla bi da vam donese svađe, razmirice i teške riječi. Ugrizite se za jezik i jednostavno hladne glave odgovorite, ukoliko ne želite dodatni stres. Izbjegavajte nepotrebne troškove. Trebaće vam novac za naredni period. Pogotovo ako planirate putovanje. Ne zapostavljate partnera, pokažite mu djelima koliko vam znači.

VODOLIJA

Početak dana rasterećen, dok će te u drugoj polovini da vas sačekaju pozivi prijatelja za pomoć. Učinite koliko možete. Pazite se lažnih obećanja, ponuda i novčanih transakcija. Mogli biste da ostanete „kratkih rukava“. Slobodne Vodolije na meti udvarača, dok će zauzete poželjeti nešto više od partnera. U razgovoru je rješenje.

RIBE

Dnevni horoskop za 23. april 2023. godine vam donosi jedan poziv koji će vam pomutiti misli. To može da bude poslovne priode, te ćete se naći na raskršću. Ne morate da žurite, dajte sebi vremena za donošenje odluke. Vodite se iskustvom. Partner vam pomalo ljubomoriše, posvetite mu više pažnje. Moguća glavobolja!

BONUS VIDEO

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2024. GODINE Strijelac neorganizovan, Blizanci lijeni appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU