DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR Blizanci se suočavaju sa problemom, Lavu očitana lekcija…

OVAN
Dnevni horoskop za 10. decembar vam najavljuje odličan dan, sve će vam ići od ruke! Savjet je da ne brzate kada je donošenje odluka na prijateljskom planu u pitanju, budite voljni da saslušate drugu stranu. U ljubavi sve ide kako treba, prija vam pažnja koju dobijate od partnera.

BIK
Pritisak i mnogo obaveza čine da osjećate tenziju, napetost i nervozu. Ne radite ništa na silu, iskoristite današnji dan da se opustite i napunite baterije. Prija vam kontakt koji ste nedavno ostvarili sa osobom suprotnog pola, zatražiće da joj pružite šansu za nešto više od prijateljstva.

BLIZANCI
Dnevni horoskop za 10. decembar je u znaku problema koji će vam se činiti nerješivim. Ne brinite, već krajem dana prestaćete da brinete, a najveću pomoć pružiće vam osoba muškog pola. U ljubavi se takođe predviđaju sitne rasprave, vrijeme je da odlučite šta zaista želite.

RAK
Danas ste prilično emotivni, a to vam donosi situacija u kojoj ćete se dvoumiti. Niste sigurni šta da odlučite, ali ne zaboravite da poslušate svoju intuiciju. Jedan poziv od osobe iz prošlosti može sve da promijeni, očekujte nepredvidive situacije danas.

LAV
Dnevni horoskop za 10. decembar  vam predviđa neraspoloženje. Ako nešto nije krenulo kako treba, ne znači da će cijela nedjelja biti loša. Današnju situaciju shvatite kao lekciju i poslušajte partnera kada vam kaže da iz nje možete da izvučete samo ono što je dobro.

DJEVICA
Dnevni horoskop vam najavljuje pozitivnu energiju! Možete da očekujete poslovnu ponudu koja je vezana za inostranstvo, izgleda da je novi početak pred vama. Iskoristite svoju harizmu i prepustite se flertu koji će večeras ostaviti veliki utisak na vas!

VAGA
Današnji dan je u znaku zdravlja, posvetićete se navikama kojih odavno želite da se otarasite. Počnite sa zdravom ishranom i vitaminima i već danas možete da osjetite nalet energije! U ljubavi postoje prepreke, niste sigurni da li zaista želite partnera uz sebe.

ŠKORPIJA
Da li imate porodični problem koji vas muči već dugo? Ne brinite o tome da li će vas neki član pogrešno shvatiti, vrijeme je da konačno kažete šta mislite. Posvetite se sebi i svojim ciljevima bez ustručavanja, a najveći vjetar u leđa pružiće vam partner ili osoba koja vam se dopada.

STRIJELAC
Dnevni horoskop za 10. decembar najavljuje neočekivanu situaciju. Imate utisak da vam ništa ne ide, ali potrebno je da poradite na boljoj organizaciji. Obratite pažnju na kolege sa posla, možda ste glavna tema ogovaranja, a prezentuje vam se drugačije.

JARAC
Ne traćite vrijeme sa ljudima koji su „u prolazu“, okruženi ste osobama koje su ljubomorne i ne žele vam dobro. Zapitajte se da li vas zaista ispunjavaju prazna mjesta i ljudi koji sutra neće biti uz vas. Očekujte poziv od bivše ljubavi i budite spremni za dubokoumne razgovore.

VODOLIJA
Danas će vas usrećiti neočekivan priliv novca! Ipak, horoskop vam savjetuje da se ne rasipate i uštedite, jer već sutra može da vam stigne vijest o neplaniranim troškovima. Potrudite se oko partnera, želi da vam saopšti da je spreman za viši korak o kojem ste pričali.

RIBE
Dnevni horoskop za 10. decembar vam predviđa iznenađenje od drage osobe. Ako ste fokusirani na posao, ovo može da predstavlja napredak, a ukoliko uživate u ljubavi, ovo može da vam donese partner. Bilo kako bilo, danas je vaš dan pun lijepih dešavanja!

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR Blizanci se suočavaju sa problemom, Lavu očitana lekcija… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU