Dnevni horoskop za 11.04.2022.

Ovan


Danas ste u velikom raskoraku sa vremenom i teško vam je da ispunite sve obaveze koje su vam nametnute. Dosta kratki rokovi pa ćete funkcionisati kroz nervozu. Voljena osoba se ponaša na način koji je vama nerazumljiv i ne snalazite se u novonastaloj situaciji.

Bik

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Zadovoljni ste kako se odvijaju sve situacije u poslovnom segmentu tokom današnjeg dana. Vi ste uradili ono što je do vas, sada ostaje samo da sačekate realizaciju. Voljena osoba pokušava da vam da objašnjenje za neke svoje postupke, ali ste vi suviše tvrdoglavi i kritički raspoloženi.

Blizanci

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Blaga nervoza zbog toga što morate da čekate na informacije u vezi poslovnog projekta ili dogovora. I pored ovoga, uspjećete da funkcionišete i da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Teško postizanje dogovora sa voljenom osobom, nešto zapinje u komunikaciji.

Rak

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Velikim elanom i energijom pristupate svojim poslovnim obavezama i prija vam što drugi primjećuju koliko ste angažovani. Povremeno žurba, naročito sredinom dana, ali uglavnom sve uspijevate da završite na vrijeme. Drugi prioriteti vas mogu odvući od dužeg susreta sa voljenom osobom.

Lav

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Ovaj dan donosi vam veliku angažovanost, ali i dosta osoba sa kojima ćete ostvariti zanimljive kontakte. Mogućnost bitnog poslovnog sastanka. Ne uspijevate da ugovorite susret sa osobom koja vam je privlačna, sve ostaje samo na komunikaciji i dopisivanju.

Djevica

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Ovaj dan vam donosi veliku angažovanost i dobru energiju, koja će vam svakako biti potrebna. Naime, dosta obaveza je pred vama pa ćete povremeno imati osjećaj da jurite vrijeme. Organizujte se bolje. Ostatak dana iskoristite za odmor i relaksirajuće momente sa partnerom.

Vaga

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Imate osjećaj da danas, šta god da radite, kasnite. Koliko god se trudili da požurite, nikako ne uspijevate da ispoštujete rokove koji su vam nametnuti. Moguće je da ćete zbog velikog broja obaveza morati da pomjerite sastanak sa simpatijom ili da voljenoj osobi posvetite manje vremena od planiranog.

Škorpija

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Imate jako malo vremena da završite neke poslovne obaveze, žurite i smetaće vam ubacivanje drugih sa komentarima ili postupcima. U emotivnom segmentu osjećate jake strasti i kod pojedinih je moguća avantura ili makar jako flertovanje. U postojećim vezama redovne situacije.

Strijelac

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Ono što ste započeli želite što prije da privedete kraju, ali ne možete trenutno da se pohvalite nekim velikim radnim elanom. Ipak, trudite se da budete posvećeni onoliko koliko možete. Ne možete da sakrijete svoju zainteresovanost prema jednoj osobi, koliko god se trudili.

Jarac

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Iako ćete smatrati da ne možete da uklopite neke situacije u poslovnom segmentu i da vam stvari polako klize iz ruku, u posljednjem momentu dobijate pravu pomoć od drugih. Uzmite tokom popodneva predah, opustite se malo, da biste tokom večeri mogli da na pravi način funkcionišete sa partnerom.

Vodolija

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Jako se nervirate zato što su se neki dogovori izjalovili ili što ne uspijevate da ostvarite pravu komunikaciju sa saradnikom koji vam je važan. Ne budite impulsivni i ne požurujte druge, to neće donijeti rezultate. Osoba koja vas zanima se povukla i vi ne znate šta da mislite o cijeloj situaciji.

Ribe

dnevni horoskop za 11.04.2022.
Očekujete podršku od onih sa kojima radite i bićete neprijatno iznenađeni povlačenjem nekih kolega iz dogovora koje ste ranije napravili. Emotivni partner vas danas iznenađuje svojim neočekivanim zahtjevima ili previše kritičkim osvrtom na sve ono što uradite.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU