Dnevni horoskop za 12.05.2022.

Ovan


Dan koji može biti izuzetno plodonosan. Neke okolnosti su se promijenile u poslovnom segmentu, situacija se ubrzala i vjerovatno je da danas nećete moći da “dahnete dušom”. Ipak, bićete više nego zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa voljenom osobom je više nego dobra.

Bik

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Priliv pozitivne energije će biti više nego prisutan tokom današnjeg dana i ovo vrijeme iskoristite da privedete kraju sve ono što vas je u prehodnom periodu kočilo i blokiralo od obaveza. Voljena osoba će biti iznenađena nekim vašim postupcima. Pokazujete veliku strast. Intenzivan kontakt.

Blizanci

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Uhvatila vas je velika nestrpljivost. Imate osjećaj da se neke situacije u poslovnom segmentu nikada neće pokrenuti sa mrtve tačke. Naravno, ovo je samo u vašoj glavi – izgurajte još ovaj dan pa makar i na mišiće. Više se posvetite odnosu sa voljenom osobom, jer zajedničko vrijeme može biti izuzetno.

Rak

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Velika gužva i presija na vas, ali to vam samo dodatno daje snagu da zapnete još više. Dobro ćete se snaći u nekim zapetljanim situacijama i biti ponosni na sebe kako ste isplivali iz nekih problema. Emotivno vrlo intenzivan dan. Mogućnost početka novog odnosa, zasnovanog na strastima.

Lav

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Sami ste krivi što ste ostavili da neke poslovne obaveze i situacije rješavate u posljednjem trenutku. Zato, nemojte da kukate i da se nervirate, već prionite na posao. Više je nego izvijesno da ćete sve obaviti na vrijeme. Jedna osoba iz poslovnog segmenta vam na svaki način pokazuje da je vrlo zainteresovana.

Djevica

dnevni horoskop za 12.05.2022.
S jedne strane vam prija veliki broj obaveza, jer ne možete da stignete da razmišljate o nekim problemima. S druge strane pak, nikako da uspijete da uhvatite malo vremena za sebe. Ako se nervirate zbog emotivne priče u kojoj ste i osjećate veliku ljubomoru, pustite stvari da prespavaju.

Vaga

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Nikako vam ne prija što neki ljudi ne pokazuju dovoljno poštovanja prema vama. Smatrate da je njihovo ponašanje već prevršilo svaku mjeru i danas ćete im to jasno dati do znanja. Skloni ste da okrivljujete emotivnog partnera za sve ono što škripi u vašem odnosu. Budite malo realniji.

Škorpija

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Možete biti razočarani ukoliko očekujete da danas neko ispuni svoje obećanje prema vama. Ne oslanjajte se na druge, jer je više nego izvijesno da ćete “izvisiti”. Nestrpljivi ste da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači. Strasti ozbiljno počinu da vas “drmaju”.

Strijelac

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Iako smatrate da ste sve odradili kako treba, nadređeni će vam uputiti neke primjedbe koje ćete vi doživjeti vrlo lično. Nemojte se duriti, napravite neophodne izmjene. Sa voljenom osobom pokušavate da napravite neki dogovor, ali to danas prilično teško funkcioniše. Moguće je odlaganje susreta.

Jarac

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Ako uložite sve svoje snage i energiju tokom ovog dana, privešćete kraju obaveze koje vam već dugo stoje kao kamen na glavi. Danas ste snalažljivi i možete okrenuti bilo koju situaciju u svoju korist. Osjećate veliki emotivni intenzitet i strast. Dobar momenat za kontakt i susret sa voljenom osobom.

Vodolija

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Nadate se da ćete uspjeti da odložite neku finansijsku obavezu, jer niste uspjeli da namaknete neophodna sredstva. Danas imate tendenciju da se oko svega nervirate i to mnogo više nego što je to zaista potrebno. Pokušajte da se smirite i opustite u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom.

Ribe

dnevni horoskop za 12.05.2022.
Čini vam se da danas sve radite u apsolutno posljednjem mogućem trenutku. Osjećaj da ste na kraju snaga zbog situacija u poslovnom segmentu pratiće vas tokom cijelog dana. Mogući su konflikti sa ukućanima – previše ste isključivi i zahtjevni.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU