DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART Ovna očekuje iznenađenje, Blizance novo poznanstvo, Škorpije moraju da pripaze…

Ovan
Ovu nedjelju počinjete na društven način, željni da razgovarate sa drugima i podijelite svoje ciljeve za budućnost. Oni će u vama prepoznati želju za radom i promjenama, koje će se kasnije isplatiti. Predveče možete očekivati prelijepo iznenađenje od voljene osobe, uživajte!

Bik
Možda ćete danas dobiti priznanje za trud koji ste uložili van radnog vremena. Vaši napori dolaze na naplatu i konačno vam je lakše kada znate da ništa nije bilo uzalud. Ipak, neke stvari će krenuti van vaše kontrole kada je ljubav u pitanju – ovo je definitivno vrijeme za kraj toksičnog odnosa koji imate.

Blizanci
Vrijeme je da se bacite na traženje posla, ali još važnije je da ne birate previše. Svaki posao ima vrline i mene i pokrenite se u bilo kom smislu jer jedna vrata otvaraju druga. To će vas dovesti i do upoznavanja sa jednom osobom koja će vas brzinom svjetlosti ozbiljno zaintrigirati!

Rak
Drugi vam se danas dive, posebno šefovi i roditelji. Oni žele da čuju vaše stavove o nečemu, a vi ste takođe zainteresovani da čujete šta oni imaju da kažu. Ovo je odličan dan da se povežete sa autoritetima, čak i u mjeri u kojoj može doći do flertovanja.

Lav
Danas ćete uživati u učenju. To je zato što imate želju da proširite svoj um i podijelite ono što naučite sa drugima. Slobodno isplanirajte putovanje sa prijateljima koji su vam prethodno pružali pomoć u svemu što ste zamislili, prijaće vam!

Djevica
Željni ste da naporno radite danas da biste postigli što više na poslu. Ovakvu predanost bi trebalo i da usmjerite na svoje zdravlje jer ukoliko nastavite da obavljate tuđe poslove, vaš imunitet će trpiti posljedice. Budi spremni za poziv bivše ljubavi.

Vaga
Neko želi da razgovara sa vama danas, a to može biti neko iz javnosti, blizak prijatelj ili partner. Posao vam trenutno nije u fokusu, više vas zanimaju razgovori o ozbiljnijim koracima na emotivnom planu. Ipak, moraćete više da se potrudite za zanemareni projekat, ako ne želite smanjenje budžeta.

Škorpija
Danas ste spremni da zasučete rukave i udubite se u svoj posao ili bilo koji drugi zadatak koji ste sebi postavili. Želite da završite stvari, a član porodice će vam pomoći u tome. Budite oprezni u saobraćaju, nemoj toliko žuriti zbog gustog rasporeda obaveza.

Strijelac
Iscrpljeni ste na poslu i smatrate da zaslužujete mnogo više, ali ne u finansijskom smislu. Javlja vam se potreba da više vremena provodite sa porodicom, to i učinite. Organizujte zajednički vikend na nekom lijepom i mirnom mjestu, to će vas preporoditi.

Jarac
Ukoliko budete temeljni i pažljivi u obavljanju poslovnih projekata, bićete zadovoljni. Ukoliko ih odrađujete samo da biste odradili, takvi će vam biti i rezultati. Ne treba da žurite ni za potragom novog partnera, fokusirajte se na posao.

Vodolija
Danas ste nešto posebno emotivni, a imate i razloga. Zadovoljni ste svojim timom na poslu, a ispunjeni ste kada je ljubavni život u pitanju. To vam je probudilo jedno novo poznanstvo o kom ne prestaje da razmišljate. Izađite zajedno na večeru i uživajte!

Ribe
Vjerujte svojim idejama za zarađivanje novca danas, ali poslušajte prijatelje. To će vam znatno narušiti finansije, nije momenat da potpisujete bilo kakvu vrstu ugovora. Razmirice sa partnerom dolaze, ali u normalnoj mjeri koja neće poremetiti vaš odnos.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART Ovna očekuje iznenađenje, Blizance novo poznanstvo, Škorpije moraju da pripaze… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU